Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok számára mennyire zavaró, ha egy fiú lent nem borotválja magát? Elképzelhető, hogy emiatt nemet mondanak a szexre? Vagy ezt első alkalom előtt meg lehet kérdezni, hogy az adott illetőnek hogy tetszik?
engem nem zavarna ha szőrös, csak ápolt legyen és tiszta
18/L
ezert nem szexelni?????? hat ezt tuti nem. ennyiert nem zavartatom magam. ha kell valasztani a szuros es a szoros kozott es a szorosre szavazok. foleg ha egyszerre borotvaltuk, egyszerre is kezdunk szurni...annal rosszabb nincs is. neha jol esik csupaszon talalni, de korantsem varom el h allandoan az legyen, sot! mondjuk a dazsungel sem a legjobb.
na meg en sem vagyok allanodan sima, ugyh nem is varhatnam el.
ami az oralt illeti....fiunal xtem nem tul zavaro ha szoros. lanynal mar nanal inkabb.
20L
Nem, itt egyáltalán nem arról van szó, hogy simára kéne borotválni akár a fiúkat, akár a lányokat! De már egy hajnyíró gép rövidre állítva is csodákat tud művelni!
Sokkal higiénikusabb, elárulom annak, aki még mindig ősember, hogy ott alul, még lejjeb még sokkal jobb ha nincs szőr, könnyebb tisztán tartani, simán mindent meg lehet mosni, és nem egy hajmosásra emlékeztet a tisztálkodás. Ugye másnak is vannak tapasztalatai arról, hogy néha elég sziszifuszinak tűnik a papír használata egy bizonyos helyen, és épp a sok szőr miatt. Na, nem részletezem!
Aki a szőrösre szavaz, annak ezúton kívánok alul olyan szőrös lányokat, mint ők maguk! Azt puszilgassák!
Én meg maradok a kis finoman csinosra igazítottaknál, ahol érezhetem a finom kis bőr ízét, illatát, érintését is.
a szűz csajoknak olyan kell... deh sztm ezt 80%_ban a lányok is megteszik tehát elvárandó a fiútól is
deh a fiúknál sokkal férfiasabb ha több van mint mondjuk egy lányén... eh
Ekkora hulyeseget meg nem olvastam...
Az hogy mit kapsz el es kitol, az inkabb attol fugg, hogy kikkel fekszel le valogatas nelkul.
Nem a szőr hosszától... Ha már itt járunk a hosszú szörben a tetvek jol megvannak, jo szőrös k..vától biztos elkaphatod.. :D
Tartos és huseges parkapcsolatban eleg nehez lenne csupaszon is elkapni barmilyen nemi betegseget is..
Betegsegek ellen inkabb ezt javaslom szőrnövesztés helyett! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!