Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szeretem nézni ahogy a lányok sírnak?
Figyelt kérdés
Főleg, ha jó csajról van szó. Olyankor mindig beindulok egy kicsit. Ez beteges?
18/F
2011. nov. 18. 13:04
2/11 anonim válasza:
Olyankor mindig törékenyebbek és kell nekik valaki akihez odabújhatnak...
Tapasztalatom szerint 10-ből kilnc csajnál a helyzet a kövi :Elsírják magukat lelki trauma stb aztán smaci és a jobbik esetben sex is. Az ilyen örült nőket jó megdugni !!! :)
3/11 anonim válasza:
pszichológust ajánlom
minnél hamarabb. még mielött valakit elrabolsz és megkínzol, mert "beindulsz"
4/11 anonim válasza:
Sztem nincs ezzel gond. Én is ilyen vagyok, csak azzal a különbséggel, hogy lány vagyok, és "beindít", ha egy (jó, de legalábbis nekem bejövős) pasit sírni látok. De csak a látvány indít be, nem az van, hogy szeretem, ha valaki szenved. Olyan érdekes érzés, ilyenkor elképzelem, hogy megölelem, megvígasztalom. Éreztetném vele, hogy van vele valaki, ebben a kiszolgáltatott állapotában. Valami ilyesmi.
5/11 anonim válasza:
utolso vallaszolo evvel en is igy vagyok...mikor latom h egy fiut(folleg aki tetszik)aki sir akkor elont egy fura erzes...valami oan mintha oda szeretnek menni atolelni..es eltunteni mindenkit korulunk
6/11 anonim válasza:
Én pasi vagyok,és egyszer előfordult hogy egy nőnek gyóntam meg bűneimet.Nem is kell mondani hogy mennyire részeg voltam :) Így utólag kerülöm a nőt aki ilyen állapotba látott engem csak az volt a helyzet hogy tényleg túlittam magam és nem volt velem az aki a szívemet meggyötörte...
7/11 anonim válasza:
Mert egy perverz állat vagy Fütyőke!
9/11 anonim válasza:
Akkor ezen el fogsz menni.: http://www.youtube.com/watch?v=VT1-sitWRtY&ob=av2e
10/11 IQnindzsa válasza:
Dacryphilia a hivatalos elnevezés. Nem tartozik a parafíliák közé,de határeset.
Dacryphilia az amikor egy embert szexuálisan izgalomba hoz ha egy másikat sírni lát vagy emócionálisan kiszolgáltatott állapotban.
Link ha beszélsz angolul :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!