Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mielőtt bármilyen okból kezet emelnétek egy pasira, megfontoljátok, hogy az illető mennyire lehet erős?
Én akkor mérem fel, amikor fenyegetve érzem magam, és esetleg menekülőre kell fognom a dolgot.
Viccből szoktam az izmosabb fiúbarátaimat gyengéden ütögetni mondjuk a karján, mondjuk az inkább paskolás.
Egyébként ha valami pofont érdemelne, nem érdekelne ki és mekkorra, megkapná. Mert ahhoz olyat is kell tennie, hogy azon kellően feldühödjek. Még sohasem vertem meg senkit...na jó, max oviban a legjobb barátnőmmel verekedtünk.
Engem ütött már meg általánosban egy lány, provokált, stb. úgyhogy ezért megvertem. Helyretettem az agyát. Sírva hazarohant az iskolából a lány.
Persze én akkoriban még csak nem is gyúrtam.
Én már többször is vágtam pofon a barátomat, mert csúnyán beszélt velem. Tudom, hogy soha nem ütne vissza. Ha arra kerülne a sor, tegyük fel egy pasi megfogja a fenekem, reflexből már ütnék is, szóval nem gondolkodnék azon, hogy visszaütne-e vagy nem, és az sem érdekel abban a pillanatban hogy erősebb vagy gyengébb. Ha visszaütne, így járok.. utána még nagyobbat kapna, csak már nem tőlem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!