Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék barátnőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék barátnőket szerezni? Lány vagyok!

Figyelt kérdés
Sajnos nem találtam meg a legjobb kategóriát, szóval mielőtt félreértés esne, nem szerelemből szeretnék barátnőt, hanem barátilag!! :) Sajnos akik voltak nekem, a szülővárosomban maradtak és a nagy távolság miatt szépen-lassan megszakadt a kapcsolat közöttünk. Jelenleg Budapesten élek és olyan rossz "magányosnak" lenni, hiába van barátom! Vannak úgymond barátnőim, de hiányzik az, akivel mindig mindent meg lehet beszélni, ha hajnali kettőkor szeretném felhívni akkor is ott van mellettem :( Értitek mire gondolok... Csak én vagyok ilyen "magányos"?
2011. nov. 18. 09:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én szívesen leszek a barátod...(Majdnem olyan mint a barátnő csak fiúba. )

És elsőéves vagyok.

F/20

2011. nov. 18. 10:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Melyik suliba jársz?
2011. nov. 18. 10:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Corvinus
2011. nov. 18. 11:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ez volt a problémám amikor felköltöztünk. Úgy tudtam megoldani hogy mindenki felé nyitott voltam és nem érdekelt hogy milyen távol lakik tőlem. Mostmár vannak barátnőim, de nekem is hiányzik az hogy akár hajnalba felhívnám és jönne. Az a baj hogy fiatalabbak és a szüleik eléggé korlátozzák őket. :/ sok szerencsét! :) 18/L
2011. nov. 18. 11:53
 15/15 A kérdező kommentje:

10:27: ez a poszt már be van töltve, több mint másfél éve van párom :)))

dreamz Gödöllőre járok suliba :/ de sokat közlekedek a belvárosba is.... egyedül :(

2011. nov. 18. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!