Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ANita.p kérdése:
Szerintetek lehet szemüvegben smárolni?
Figyelt kérdés
Én szemüveges vagyok és még nem csokoloztam,amikor kezd megtörténni vessem le vagy mit tegyek?2011. nov. 17. 23:24
1/17 anonim válasza:
Lehet benne, legalább is nekem nem okozott gondot! :)
2/17 anonim válasza:
Vááááá, ne haragudj:D De wááá... Biztos én is fiatalon ilyeneken gondolkodtam na de na:D Ha rajtad lesz, maradhat, ha nem az se baj:D Miért ne lehetne.
3/17 anonim válasza:
*csókolóztam
*vegyem
+ néhány vessző.
Nem kell levenned, lehet szemüvegben csókolózni :). Igaz én nem vagyok az, de már csókolóztam szemüvegessel és semmi probléma nem volt.
4/17 anonim válasza:
Én nagyon utálom, ha nyomódik a képembe a szemüveg meg maszatos lesz a képünktől, így én leveszem.
De az elsőnél ne úgy csinéld, h lekapodd, mielőtt közeledik, hanem majd közben leveszed.
5/17 anonim válasza:
Egyértelműen hagyd magadon és majd látod:D Ha zavar majd leveszed másodjára:D
6/17 anonim válasza:
Tök mindegy, mert a jó csoknál csukva lesz a szemed :)
Amúgy meg nálam sem volt még probléma. A férjem, pl imádja ha szemüvegben vagyok olyankor, mert az szexi titkárnős :)
7/17 anonim válasza:
lehet, lehet... akkor mi a szemüveges szerelmespároknál az a hatalmas üveghegy!
8/17 anonim válasza:
Ez így családi kapcsolatokba rakva vicces.
9/17 anonim válasza:
Mi mindketten szemüvegesek vagyunk,de egy sima csókhoz sose vesszük le
10/17 anonim válasza:
16 éve vagyok szemüveges, még nem okozott problémát. Viszont, ha szemüveges arcára adsz puszit, az egyikőtöknek célszerű homlokra feltolni, hogy ne karcoljátok meg a keretet. Csóknál nem fog zavarni, nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!