Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a szép pasikért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a szép pasikért vagyok oda? Ha egy kevésbé szép akar velem járni, akkor miért nem tudom lejjebb venni az igényeimet?

Figyelt kérdés
Nagyon sajnálom őket, mikor egy csúnyább pasi akar engem és rosszul érzem magam ha vissza kell utasítanom őket. De nem tehetek róla, hiába kedves meg minden, de nem vonz. Vagy vegyem lejjebb az igényeimet és ne számítson hogy is néz ki az illető? De akkor becsapva érzem magam. Nem tehetek róla.
2011. nov. 17. 19:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem, én minden fiúnak tetszem az osztályomból, nem vagyok rossz lány. Te meg egy beképzelt szőrcsomó lehetsz az alpári stílusod alapján.
2011. nov. 17. 20:19
 12/25 cynic ***** válasza:

"beképzelt szőrcsomó"

geeeciii hát ez az év szövege :D

2011. nov. 17. 20:22
 13/25 anonim ***** válasza:

én nem beképzelt vagyok,hanem tökéletes!

de te meg malac vagy és csak röfögni tudsz a pasiknak mást nem tudsz!!

2011. nov. 17. 20:24
 14/25 anonim ***** válasza:
Te mondod, hogy beképzelt. Nézz már magadba! "Én minden fiúnak tetszem az osztályomból." Egy beképzelt, éretlen, rühes kis ku-rva vagy...
2011. nov. 17. 20:25
 15/25 anonim ***** válasza:

kérdező!

nyeljél gecít!!!

2011. nov. 17. 20:27
 16/25 anonim ***** válasza:

Én sem jövök össze senkivel, aki külsőleg nem vonz legalább egy kicsit. Hozzáteszem, elképzelhető, hogy ha megismerem akkor megszeretem és hirtelen Ő lesz a világ legjobb pasija a szememben. :D

Próbáld a belsőt is nézni, hátha nagyobb sikerrel jársz :)

20/L

2011. nov. 17. 20:29
 17/25 A kérdező kommentje:
Nagyon viccesnek hiszitek magatokat. Biztos mind egytől egyig csúnya pasik vagytok és itt meresztitek a feneketeket. Ezért nem lesz sosem barátnőtök.
2011. nov. 17. 20:30
 18/25 A kérdező kommentje:
De nem tud érdekelni a belső ha nem ő a legjobb pasi a suliban. Ez zavar nagyon kedves utolsó.
2011. nov. 17. 20:31
 19/25 anonim ***** válasza:

14. Lány vagyok és 10 hónapja vagyok együtt a barátommal.

Ez most nem talált, sajnálom. :(

2011. nov. 17. 20:31
 20/25 anonim ***** válasza:

te hülye malac!

nekem van nőm volt is és lesz is...

de te vagy az akit prostinak használnak a pasik!!!

bújj el inkább te beképzelt röfi!!!

2011. nov. 17. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!