Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép nők miért nagyképűek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nők miért nagyképűek lekezelőek és bunkók?

Figyelt kérdés

Legtöbbször még buták is, azt hiszik a szépségük minden, általánosítok mivel soha nem találkoztam még olyan nővel aki szépsége ellenére nem volt nagyképű, hanem ugyan olyan embernek gondolta volna magát mint én avgy akár bárki más és értelmesen el lehetett volna beszélgetni vele, tehát nem volt tuja.

Miért van ez így?

2011. nov. 17. 19:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát ha a külsejével vagy elfoglalva kedves kérdező ne csodálkozz,hogy szóba kerül a súlycsoport kifejezés :)
2011. nov. 17. 20:23
 12/17 anonim ***** válasza:
59%

Mondjuk igazából mindegy is...tegyél fel ilyen kérdéseket és bosszankodj azon,ahogy a szép nők nem foglalkoznak veled ahelyett,hogy inkább keresnél egy olyat,aki elfogad téged és fontosabb vagy neki,minthogy a külsőségekkel legyen elfoglalva.Gondolok itt arra,hogy szóba áll veled és nem bunkózik kapásból,és még ráadásul kellemesen el is tudok beszélgetni. Ugyan olyan felszínes vagy,mint azok akiket elítélsz és most nyugodtan pontozzatok le és kezdjetek el belekötni abba,amiket írtam azért,mert nem találtok egy olyan lányt,aki SZÁMOTOKRA SZÉP és nem egy üresfejű,unintelligens kirakatbábú.Ez lenne a fontos igazából nem az,hogy utáljátok és bosszankodjatok az értéktelen embereken vagy,hogy legalább pár próbálkozás után ne írjatok le másokat,akikkel egy mondatot nem váltottatok.

Ha most tegyük fel egy szemüveges,fogszabályzós lány lennék és úgy indítottam volna az elején,hogy én csúnya vagyok,de ezt gondolom nem hiszem,hogy egyből támadtatok volna :)

Ezzel a hozzászólással én elmondtam az összes mondandóm.Ragozhatnám de minek,hiszen ha százszor próbálom elmagyarázni,akkor sem értitek meg a mondanivalóm lényegét,amíg nem találkoztok olyannal,akiről én beszéltem.Sajnálom,hogy erről csak egyetértésben lehet veletek beszélni,ellenpéldát már nem is fogadtok el.További szép estét!

2011. nov. 17. 20:37
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

Mostanában már a bányarémeknek is kezd nagyon kinyílni a pofájuk.

Az azt hiszik a szépségük minden mondattal meg is válaszoltad a kérdést. Ha a 120 kilós csajokat tartanánk szépnek, akkor ők lennének elszállva maguktól.

2011. nov. 17. 20:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:07

Mások szerint szép vagyok. Nem járok kozmetikushoz, szoliba, műkörmöshöz, de mégcsak nem is sminkelem magam. Fodrászt, ruhákat magamnak fizetem, abból a pénzből, amit megkerestem nyáron a néha 14 órás munkával (+ ösztöndíj a tanulásból).

Minden nap tornázom. Nem tartom magam nagyképűnek, sem bunkónak, viszont önbizalomhiányban sem szenvedek.

20/L

2011. nov. 17. 20:57
 15/17 Lifeishard ***** válasza:
80%
Én rengeteg olyan szép nőt ismerek, aki nem plázacica és egyáltalán nem nagyképű, ráadásul értelmes is. Azonban, tisztelt Hölgyek, a férfiak felháborodott hangnemén sem érdemes csodálkozni. Sajnos tényleg arrafelé halad a világ - mondom ezt mindenféle túldrámázás nélkül -, hogy bőven elég, ha szép vagy, bármit elérhetsz. Hangsúlyozom, BÁRMIT, minél szebb vagy, annál inkább, és a probléma ezzel van. A mindent (a terveiket, a céljaikat, az értékeiket) a szépségükre alapozó nők elfelejtik, hogy a szépség bizony mulandó.
2011. nov. 17. 22:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Ki kéne bannolni a kérdezőt, mert a saját esetlensége miatt szidja a nőket. Nézz, magadba, haver...
2012. ápr. 16. 10:09
 17/17 anonim ***** válasza:
itt a legnagyobb probléma szerintem ez, sok embernek mindegy hogy: egy a sok közül, vagy az egyetlen. Általában ezek a "nők" 30-35 éves korukig élik ezt az életet, onnantól fele megy "celeb k.nak", negyede kéreget az aluljáróba, a maradék meg kiköt valami gazdag ipse mellett 1 k.ként. Ilyen kell? Vagy egy olyan akivel leélhetsz 1 életet? Nem minden a szépség, ráadásul a szépség összetett, és nem felületes szerintem.
2013. aug. 23. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!