Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyenek a KOS PASIK egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a KOS PASIK egy párkapcsolatban? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nem lehet egy csillagjegy alapján általánosítani, de azért vannak közös vonások.

Légyszi, ha kos a párotok, milyen a kapcsolatban, általában, az ágyban?

Köszi!

2011. nov. 17. 19:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én Kos jegyű pasi vagyok!

Szerintem a tipikus Kos! Valóban fejjel megyek a falnak és az is igaz, hogy nagyon kitartó vagyok, ha egy nőről van szó. Amikor mások már régen feladják a küzdelmeket én még mindig hajtok. Hozzá kell tennem, hogy nem mindig eredményesen és nagyon sok energiát felemészetek vele, amit fordíthatnék néha másra is! Nehezen viselem el a visszautasítást és a szakítást főleg, ha megcsaltak. A szokásosnál is jobban sérti a büszkeségemet.Valahol az igaz, hogy párkapcsolaton belül nem szeretjük, ha irányítanak minket. Inkább mi szertejük kézben tartani a gyeplőt, de ebből sok bajom adódott és be kellett lássam, hogy jobb a kompromisszumokra törekedni. Hogy milyen velünk a szex? Mint mindenkinek, nekünk is vannak hibáink! Én próbálok odafigyelni arra, hogy ne végződjön úgy a szex, hogy a párom nem elégült ki. Szeretek félrekacsintani de csak a vágy szintjén. Nálam úgymond kétféle nő létezik:akit szeretek és akit szeretek du*gni. Ez most lehet furán hangzik ezért kifejtem. Akit szeretek, azzal teljesen másként élem meg a szexet. Szeretek szenvedélyt, romantikát belevinni a szexbe és nem vagy csak nagyon nehezen tudnék olyan dolgokat megtenni a partneremmel mint amilyeneket az olyan nőkkel csinálok akik iránt nem táplálok különösebb érzéseket. Ez utóbbinál mehet minden a legperverzebb dolgokig.

Elvileg a kosokhoz a bak és a rák nagyon nem illik és a legjobb a kos mérleg kapcsolat. Hogy mennyire igaz, azt nem tudom, de kos-bak párosítás érdekelne, mert van egy kos ismerősöm aki bak jegyűvel állt össze nemrég és kíváncsi vagyok hogy mi lesz belőle.

Amiket itt leírtam természetesen nem általánosítható én csak leírtam, hogy milyen vagyok kosként.

2011. nov. 17. 20:22
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Érdkes, amit leírtál. Azért nme teszel olyat a pároddal, mert rossz a kommunkikáció köztetek. És nem igaz, hogy szereted, nem tennéd ezt vele. :(

KOs pasi-bak nő?

Hihiiii, nálam pont ez a szitu. Bak nő vagyok. Párkapcsoaltban ben tudom mi lenne, de így jól elvagyunk, sokat beszélgetünk ... nincs köztünk semmi, de hónapok óta a "barátom" vagy tudom is én mi akar lenni, de kitartó.

2011. nov. 17. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!