Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összefutunk egy többnapos táborban. Vajon le fog szólítani?
Figyelt kérdés
Egyszer látott egy srác, de nem szólított le, viszont felvett msnre, és megkérdezte, h. megyek-e abba a táborba, ahová ő. Mondta, hogy ő mindenképp ott lesz, és hogy menjek.:) De már 1 hete nem írt rám msnen, a tábor meg már mindjárt itt van. Vajon oda fog jönni hozzám leszólítani így, hogy msnen jól elbeszélgettünk? Én nem láttam élőben, csak képeken, (azokon elég vagány csávónak tűnt) úgyhogy én biztos nem szólítanám le (még ha felismerném, akkor sem-nem is merném).:D
16 évesek vagyunk mindketten.:)
2009. máj. 10. 19:17
1/3 anonim válasza:
szerintem még a leggyávább srácnak is ciki lenne, ha msn-en beszélgettetek és ezek után nem szólítana le. Bár jártam már úgy, hogy nagyon bejött egy srác aztán felvett msn-re és amikor a nyílt utcán találkoztunk mégcsak nem is köszönt.. szóval nagyon kétesélyes a dolog. Sok sikert! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Én is voltam már úgy, hogy felvett msnre, beszélgettünk, aztán suliban meg látszott rajta, mennyire zavarban van, és rám se mert nézni, mikort a közelemben volt.:D
2009. máj. 10. 19:29
3/3 A kérdező kommentje:
Több válasz nincs is?:D
2009. máj. 10. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!