Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármit megosztok vele, ő viszont felém nem nyílik meg. Miért?
Figyelt kérdés
Tényleg olyan vagyok, hogy amilyen itthon, olyan az emberek előtt. Nem játszom meg magam, önmagamat adom. Vele is teljesen nyitott vagyok, de ő velem nem. De miért, nem bízik bennem vagy más lehet a dologban? Amúgy sokat szoktunk beszélgetni mindenféléről. Mindketten 19 évesek vagyunk, ismerem már korábbról igaz főleg csak látásból, de vannak közös barátaink. És rajtuk keresztül ismerkedtünk meg jobban az utóbbi pár hónapban.2011. nov. 17. 12:19
1/2 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Pár hónap még nem a világ. Lehet, hogy neki több idő kell, vagy sérült már a múltban valamikor.
2/2 anonim válasza:
én több mint 1 éve vagyok együtt a párommal, de még nem szoktam meg, hogy van valaki akinek mindent elmondhatok. ehez idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!