Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi kell ahhoz, hogy valaki jó nőnek tartsatok?
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 09:24
11/14 anonim válasza:
Igen, pont ez a lényeg. Mindenkinek más jön be. Ha mindenki u.olyan emberekre akadna rá, akkor elég sokan gondban lennének. :) Lehet hogy akik szembe jöttek, nekik inkább te voltál az ideáljuk. Az is lehet, hogy mosolygósabb voltál, szebb vagy, esetleg jobban szemeztél velük. Attól még, hogy egy-pár embernek ő meg ő bejön, egyáltalán nem biztos, hogy mindenkinek. :) Szerintem ezen nincs mit túlbonyolítani részedről, ha megnéztek akkor "jó nő" lehetsz, örülj neki. :)
12/14 anonim válasza:
Igen ez teljesen szubjektív kinek mi jön be .
A kérdésedre válaszolva :
Külső : Ne legyen magasabb mint én.Nekem az átlag csajok jönnek be olyan 160-170 cm ig. Én popsi párti vagyok szóval nálam a kis mellű csajok abszolút bejönnek :) Legyen ápolt , adjon magára . Nekem nagyon fontos milyen egy lány szeme ha már az elvarázsol akkor nyert ügye van .
Belső : Legyen életvidám , mosolygós, értelmes, hűséges.
13/14 anonim válasza:
Fontos hogy ne 150 centi/120 kiló legyen, de ne is olyan legyen mint egy fogpiszkáló, habár számomra mindenképpen az arc a legfontosabb, de ez is olyan dolog, hogy valakinek ez, valakinek az.
14/14 anonim válasza:
Esetleg egy kép barátnődről? fej nélkül?
kizárt dolog ugy néz ki mint a linkelt képeken :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!