Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon naív dolog úgy megszeretnem egy lányt hogy még csak interneten beszéltünk, még csak a hangját se hallottam?
Párom neten keresztül szeretett belém, másfél évig csaok ott kommunikáltunk, aztán az első találkozások után és is beleszerettem, és négy hónaposak vagyunk. :)
Mégis azt kell, hogy mondjam, hogy nem szerencsés dolog ez, kényelmetlen lehet mindkettőtöknek, a lánynak azért, mert úgy érezheti, hogy valaki magához láncolja anélkül, hogy ismerné igazán, és neked is, mert nem a barátnőd, de a napi kapcsolattartás miatt egy torzult kép alakul ki benned a kapcsolatotokról. Arról nem is beszélve, hogy nagyon félre lehet ismerni valakit neten keresztül.
Mi a párommal a nagggyon ritka pozitív példa vagyunk. Légy óvatos az ilyesmivel, javaslom, hogy találkozzatok minél előbb.
19L
Kérdező, a #9-es kommentre:
Nekem is fent volt az ismerőseim között, mégis kamu volt. Nem olyan bonyolult csinálni egy fakeprofilt.
#1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!