Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon naív dolog úgy megszeretnem egy lányt hogy még csak interneten beszéltünk, még csak a hangját se hallottam?
Igen, nagyon. Lehet, hogy nem is létezik.
(nem viccelek, a válasz igaz történet alapján készült)
addig ne mondd, hogy beleszerettél, amíg nem találkoztatok. velem is volt, hogy azt hittem, kezdek beleesni, aztán élőben nem jött be. még az is lehet, hogy első találkozásra beleszeretsz, mert az egyéniségét már ismered, és a külseje is bejön, de amíg nem találkoztál, addig ne mondd ezt.
pont nemrég járt egy ismerősöm nagyon rosszul egy csajjal, aki szórakozásból átkúrta, mondjuk g*ci voltam, mert azok alapján, amiket elmondott a csajról, zéró esélye volt, hogy egy ilyen nőnek pont ő kelljen, de nem volt szívem figyelmeztetni...
kicsit naiv
de álltalában valakit nem a külseje miatt, hanem a modora, inteligenciája stb. alapján szeretünk meg, tehát el tudom ezt képzelni mint megszeretési út, ha biztosak vagyunk a másik személyazonosságában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!