Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim Skyrim függő?
Jó hallani hogy lány is tolja a Skyrim-et:D Én szerintem olyan fél év múlva fogom tolni addigra talán ki jön a magyarosítás és remélhetőleg lesz pénzem egy új számítógépre:D
20/F
Oh linket nézve, egyértelmű hogy ez kamu. Nagyjából szó szerint ugyan az. Amúgy ja igaza van nyugodtan lehet játszani is, nem a lány körül forog a világ már bocs. Én sose voltam híve hogy barátnő = 180fokos fordulat és onnantól én leszek Mr.Machoman http://www.youtube.com/watch?v=YKBsU6jQ_yY
Ki hogy érzi, mert lányokkal lenni is buli lehet, csak gépezést nem kell hogy kizárja az hogy csajod van, főleg ha DIREKT nem játszol mert hát nem lehet mert csajom van. Mentem log.központba dolgozni, gondoltam nem is említem játékot mert sok hülye úgy van vele hogy az kocka meg minden. Na ez hamar el szált.
Harmadik nap, együtt van mindenki, pár perc és xbox, meg pc a téma. Eleinte sokat késtem, erre főnököm kérdezgeti miért, "blablabla, vagy sokat gépezel,bla" király XD. És nem is a közsimert kockákról beszélünk szemüveg,pattanás stb., hanem hát egy ketten elég kigyúrt, cool frizura minden, barátnő is. Na meg sok hasonló. Szóval tök király.
Úristen hallod ez olyan hogy besz@rsz! Én az elődjével az Oblivionnal játszok (ezzel akkor fogok ha lesz új gépem). ÉS leülök elé aztán mire felállok azon kapom magam hogy este van:D Olyan mint a WoW függőséget okoz, de ha végigviszi abbahagyja majd nyugi. AZ ELDER OF SCHROLL az egyik legjobb játék, vmennyire megértem a palidat:D
Kéne egy bnő nem csak játékokon meg animéken kockulni...:S
F18
Ne bántsd a barátod! Hatalmas fantasy élményekben van része, ne háborgasd! Ez nem WOW, aminek nincs vége, végig fogja játszani, és utána minden a rendes kerékvágásba kerül vissza. Inkább próbáld ki te is, és meglátod, hogy mennyire jó. Vagy ülj le mellé, és nézd, ahogy játszik, hidd el, az is élmény tud lenni, a néző is bele tudja élni magát!
Annyira szar és csúnya hely a valóság, hogy ezek a fantáziavilágok olyan boldogságot és lelki melegséget tudnak nyújtani, amelyért érdemes élni, és egy szürke senkiből is lehet hős egy picit, aki az életben egyébként nem sokra vitte. Miért vennénk el a játékot ezektől az emberektől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!