Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim Skyrim függő?
nemtudom mit eszik rajta, nem valami hudeszuper jatek...
marpedig 1 veszekedest meger ha abbahagyja
Drága, ez nem "valami játék", hanem egyelőre úgy tűnik, hogy az évtized szerepjátéka és alig 5 napja jelent meg.
Nyugodj meg, egyszer végigjátssza, utána nem fog annyira intenzíven ott kotlani előtte.
Mért akarja mindenki megfosztani ettől az embertől hogy Égkoszorú földjén barangoljon sárkányokat öljön és megmentse Tamriel vidékét. Sárkányszülött csak 1 van! Hagyjátok hogy tegye a dolgát!
20/f
Srácok, nemtom mi van veletek. Jó pár éve én is nagy kocka voltam, aztán felhagytam a játékokkal és találtam olyan hobbikat, amik billentyűzet és egér nélkül is játszhatóak.
A helyetekben, ha nekem lenne bnőm, én tuti nem játszanék számítógépes játékokkal, hanem inkább vele tölteném az időm.
Bár lehet én csinálok rosszul valamit, mert nekem nincs bnőm, nektek meg van.
Hát hajrá :)
21f
Hát igen te csinálod rosszul:D (van barátnőm) A nőknek tudtára kell adni hogy nem csak ő van a világon hanem nagyon jó el vagy nélküle is. Emiatt kisebb az esélye hogy megun és elhagy. Persze azért ne vigyük tulzásba. 3-4 napot adjunk neki egy héten, bár ha az ember belekezd egy új játékba képes elégé belemrülni akàr több napig is. 2-3 hét múlva majd többet fog foglalkozbi veled. Addig is mind mondtam hagyd hogy megmetse égkoszorù földjét.
20/f
Ja itt a link, sajnálom, lemaradt.
Nyugi, ez átmeneti lesz. Hagyd, hogy végigtolja, és aztán megint nem fog annyit játszani.
Az a baj, hogy epic az a játék, én se voltam 2 napja egyetemen, mert azt tolom.. :D
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!