Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem tetszik egy fiú. Valahogy ki lehet ölni ezt az érzést?
Azt hiszem tetszik egy fiú. Viszont állítólag van már barátnője. Nem is tudom mi ez, talán féltékeny vagyok..
Ilyen az én formám. Nem akarok ezért "szenvedni", meg nyomúlni se akarok meg semmi. Nem is lenne bátorságom hozzá..
Mit tegyek?
Ha van barátnője, akkor hagyd inkább. Te se örülnél neki, ha egy másik lány "eltérítené" a te barátodat.
Nézz szét a világban, annyi helyes pasi van még, biztos találsz olyat, aki szabad és az ízlésednek is megfelel. Még ha nem is egyből, de előbb-utóbb biztos. Lehet ez most egy kicsit közhelyes, de ez van, mások pasiját elszeretni, az elég gáz.
Elmondom neked az én esetemet. Férjem évek óta külföldön dolgozott, nagyon magányos voltam. Egyik kolleganőm gyakran áthívott esténként. TV-t néztünk
és belőlem egyszercsak előtört a felismerés: szerelmes lettem a férjébe! Hazamentem és azt mondtam magamnak: nem, ezt nem tehetem meg, ennek még kitudódnia sem szabad. SOHA többet nem mentem át hozzájuk, csak hosszú hónapok múlva, mikor már úgy tudtam újra ránézni a férjére, mint egy pohár vízre. Vagyis: légy ura az érzelmeidnek! Nézz más fiú után, aki szabad és független.
Köszi, hogy írtatok.
Egyébként a helyzet az, hogy egy suliba járunk és mikor elkzedett járni azzal a csajjal, látni lehetett őket együtt, meg, hogy beszélgettek meg ilyesmi. Aztán szakítottak, vagyis a csaj szakított vele. Aztán elméletileg a csaj visszament hozzá, de azóta sose látni őket együtt. És akkor most nem tudom mi van. Na de mind1, mégegyszer köszi nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!