Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátom 16. szülinapjára?
Dohányzik? Ha igen vegyél neki egy szivart, az nem olyan drága ~1000 Forint ami már tényleg élvezhető, vagy egy ilyen bóvli benzines öngyújtót ( kamu zippo), az is durván egy ezres kb. dísznek tökéletesen megteszi.
Ha meg nem dohányzik, vegyél neki valami finom bort, és ketten megisszátok, vagy pezsgőt:D
Esetleg póló közös képpel, óra az nem jó mert nem két fillér, valami karkötő, nyaklánc, ilyenek. De én nem mennék 5 ezres határ közelébe, mert akkor meg elkezdi majd magát gyötörni hogy a duplájáért fog neked csak azért is vásárolni...stb. De én se fogadnám el a helyében, valahogy a lányoktól sosem szerettem elfogadni a tárgyilagos ajándékokat:)
ha van közös képetek aszt be lehetne grafilozni egy kis üvegbe
kb 2000-3000 ft
Komolyan nem tudtok jobbat kitalálni a gagyi, giccses szar közös fotós póló/párnán.
Ha ennyire korlátoltak vagytok, akkor inkább ne is vegyetek semmit.
Ne vegyél karórát, csak ha kuurva drágát akarsz venni.
Parfüm leányoknak való ajándék.
Inkább pólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!