Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem jön meg a menstruációm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jön meg a menstruációm, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Együtt voltunk a barátommal és kilyukadt az óvszer.Nagyon félek mert 13-14.-én meg kellett volna jöjjön de még mindig semmi.Próbáltam a forró fürdőt(olvastam valahol hogy ez segít),meg a menstruáció előtti görcsök is megvannak de még mindig semmi.Holnap megyek orvoshoz de eléggé parázok.Kérlek segítsetek,nem szeretnék abortuszt de még sulizok szóval meg sem tarthatnám.Mitől késhet,vagy mit csinálnak egy ilyen vizsgálaton.Lehet hogy elsietem mert még ck 3-4 napja késik,de jó lenne ha elmondanátok a véleményeteket is. 18/L
2011. nov. 16. 18:42
 1/7 anonim válasza:
Ha rástresszelsz, akkor késhet.
2011. nov. 16. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
lehetsz terhes. a forró fürdő baromság, ha ugrálsz, az is baromság. az abortuszon meg ilyeneken akkor parázz, ha a doki képernyőjén ott villog a kicsi fekete pontocska. egyébként döntsd el, mennyire szeretnél gyilkos lenni. van örökbeadás vagy nagy akaraterő (meg egy jó adag vakmerőség) is.
2011. nov. 16. 18:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Én sem szeretnék abortuszt,de sajnos most nincs más választásom.Csak remélni tudom hogy nem kell majd végigcsinálnom.De még csak egy napom van hogy megjöjjön,és igaz a párom is velem lesz,mégis rettegek...:(
2011. nov. 16. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért nem mentél el esemény utániért?....
2011. nov. 16. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
ha nem élvezett beléd,akkor nem sok esély van rá,hogy terhes vagy. ha igen,akkor esemény utáni kellett volna.de ne parázz,késhet a stressztők.vegyél egy tesztet
2011. nov. 17. 15:01
 6/7 anonim válasza:

"Nem jön meg a menstruációm, mitől lehet?"

Tőlem.

2011. nov. 17. 19:19
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket,de szerencsére ck késett:D
2011. nov. 20. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!