Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Mit gondoltok az ilyen testalkatokról? (Képpel) Nektek ez már nagyon husi, vagy teltkarcsú, esetleg a "van mit fogni" kategória?

Figyelt kérdés
Indoklást is kérnék! :-) [link]
2011. nov. 16. 17:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
ja bocsi 20-as vagyok. még annyit elfelejtettem, hogy a barátnőmnek nincs nagy csípője meg nagy feneke. inkább a "pocija" nagy de csak minimálisan. és azt szeretem benne a legjobban. sztem aranyos :)
2011. nov. 18. 14:14
 22/33 anonim ***** válasza:
76%

Nem baj, ha valaki így néz ki. De a legtöbb nő nem így néz ki ugyan ekkora testsúllyal. Ez a nő arányosan kövér ami kevés elhízott nőről mondható el. Ráadásul szép a bőre ami gondolom annak is köszönhető, hogy nem teljesen fehér hanem kicsit kreolos. Egy ilyen súlyú nő általában teli van narancsbőrrel és terhességi csíkokkal.

Ráadásul mivel ez a nő egy molett modell tudja, hogy hogy öltözzön fel, nem úgy mint az átlag elhízott emberek többsége. Nincs azzal baj, ha valaki vállalja a telt combokat csak azt is jól kell tudni csinálni.

A hozzászólásommal senkit nem akarok megbántani kivételek természetesen vannak.

2011. nov. 18. 14:22
 23/33 anonim ***** válasza:
31%

legfontosabb az arányosság:

vastag comb +kerek popó + nagy cici = jó nő

vastag comb + lapos popsi + nagy cici = közepes nő

vastag comb + kerek popó + kis cici = nem túl szép

vastag comb + lapos popó + kis cici = tragédia

2011. nov. 18. 14:57
 24/33 A kérdező kommentje:
Szerintem a kövér nők nem vonzóak, vagy esetleg egy mackós srácnak, de ők is inkább a vékonyabba gerjednek. Aztán senkinek se kell nádszálvékonynak lenni, de a testünkkel igenis törődni kell. Egy pasi se szereti ha a lány elhagyja magát zabál állandóan, nem mozog és hízik. Ha viszont a srác látja a csajon hogy ő igenis változtatni akar, nem fogja zavarni az a pár plusz kg a szerelmén. Mit gondoltok?
2011. nov. 18. 17:26
 25/33 anonim ***** válasza:
30%
szerintem ronda undorítóak, vagy valaki szereti a mangalicákat? nemkell 120 kilósnak lennie 1 nőnek
2011. nov. 25. 19:23
 26/33 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem mangalica...
2011. nov. 25. 22:26
 27/33 anonim ***** válasza:
74%
Hát a kövérség az elég szubjektív fogalom, simán lehet, hogy ami nálam a vanmitfognirajta kategória, az másnál már a mangalica. Mindenesetre nekem bejönnek a husi csajok :D
2011. nov. 25. 23:23
 28/33 A kérdező kommentje:
Igaz :-)
2011. nov. 26. 09:57
 29/33 anonim ***** válasza:
53%
jólvan bocsánat, nem mangalica, de egészségtelen mint formára mint orvosilag..
2011. nov. 26. 20:21
 30/33 anonim ***** válasza:
66%

Nekem a vékony lányok jönnek be, de nagyapám mindig is a duci lányokra gerjedt be, meg tényleg sok fiút látok duci vagy nagyon is dagadt lányokkal, szóval ne parázz, te is kellesz a fiúknak.

Ízlések és pofonok.

Én meg sajnos a másik véglet vagyok, aki hiába eszik akkor is ilyen vékony marad.

21/F

2011. nov. 30. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!