Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mit gondoltok az ilyen testalkatokról? (Képpel) Nektek ez már nagyon husi, vagy teltkarcsú, esetleg a "van mit fogni" kategória?
Nem baj, ha valaki így néz ki. De a legtöbb nő nem így néz ki ugyan ekkora testsúllyal. Ez a nő arányosan kövér ami kevés elhízott nőről mondható el. Ráadásul szép a bőre ami gondolom annak is köszönhető, hogy nem teljesen fehér hanem kicsit kreolos. Egy ilyen súlyú nő általában teli van narancsbőrrel és terhességi csíkokkal.
Ráadásul mivel ez a nő egy molett modell tudja, hogy hogy öltözzön fel, nem úgy mint az átlag elhízott emberek többsége. Nincs azzal baj, ha valaki vállalja a telt combokat csak azt is jól kell tudni csinálni.
A hozzászólásommal senkit nem akarok megbántani kivételek természetesen vannak.
legfontosabb az arányosság:
vastag comb +kerek popó + nagy cici = jó nő
vastag comb + lapos popsi + nagy cici = közepes nő
vastag comb + kerek popó + kis cici = nem túl szép
vastag comb + lapos popó + kis cici = tragédia
Nekem a vékony lányok jönnek be, de nagyapám mindig is a duci lányokra gerjedt be, meg tényleg sok fiút látok duci vagy nagyon is dagadt lányokkal, szóval ne parázz, te is kellesz a fiúknak.
Ízlések és pofonok.
Én meg sajnos a másik véglet vagyok, aki hiába eszik akkor is ilyen vékony marad.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!