Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mit gondoltok az ilyen testalkatokról? (Képpel) Nektek ez már nagyon husi, vagy teltkarcsú, esetleg a "van mit fogni" kategória?
2011. nov. 16. 17:26
12/33 anonim válasza:
Sztem a legelső nő tök szép, és nőies. A második kettő már szerintem túl husis. 17/L
13/33 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom mint az utolsó válaszadó. Az első lányál picit vékonyabb vagyok, szerintem nincs semmi baj az alkatommal, inkább sportos vagyok(sokat futok) a másik 2 lány már picit dundi, de ők se csúnyák. De azért látszik a sok retusálás a képeken.
2011. nov. 16. 19:26
14/33 anonim válasza:
Hát ezek kb. a van mit fogni kategória, én személy szerint azt a baloldali barnát nagyon elkapnám :D
28/F
15/33 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon csini meg szép :-)
Örülök, hogy nem mindenki a csontkollekciókra bukik! persze egy vékony lány is lehet gyönyörű, sőt.. De nem csak ők :-)
2011. nov. 16. 19:37
16/33 anonim válasza:
Nahát, szia D..I! (a szőke lánynak aki linkelt)
17/33 A kérdező kommentje:
A szőke csaj nagyon csinos!!
2011. nov. 16. 19:44
20/33 anonim válasza:
Az én barátnőm sem egy anorexiás tipus. Van rajta mit fogni és komolyan mondom megőrülök a testéért! minden nap egyre jobban 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!