Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szabad-e befolyásolnia,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad-e befolyásolnia, befolyásolhatja-e egy közel húsz éve elkövetett "csíntevés", majdnem negyvenéves barátságunkat?

Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 13:09
 1/6 A kérdező kommentje:

A csíntevés elég bizarr dolog volt, hármas szex partik, amit a feleségem kezdeményezett, így nem éreztem, hogy haragudnom kellene a barátomra, amiért nem utasította vissza a felkérést. Ezekben a játékokban mindhárman örömünket leltük – kis ráhangolódás után én is -, és semmi okát nem láttuk annak, hogy lelkiismeret furdalásunk legyen. A több évig tartó viszony több generációs lakásba költözés miatt szakadt meg.

Rá pár évre elváltunk, de – természetesen – nem a barátom volt a válóok.

Sok év után, egy szomorú esemény kapcsán – egy régi osztálytársunk temetésén – összefutottunk. Névjegyet cseréltünk, s a kocsijában kicsit beszélgettünk, de nagyon zavarban volt. Egyszer-kétszer felhívtuk egymást, de azok már-már elmaradnak, találkozások, közös programok pedig szóba sem kerülnek.

A legvadabb oldalról kezdem a gondolataimat: Csak nem ítél el azért, mert én azt az egészet anno „megengedtem” mi több, részese is voltam – függetlenül attól, hogy nélküle nem történt volna meg az első sem, de azóta esetleg megbánta vagy meggyónta?

Merjem letámadni, felhozni a régi „malacságokat”, hogy megnyugtathassam: én még most sem haragszom. Elvégre általános iskolás korunk óta ismerjük egymást!

2009. máj. 10. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
A barát az 40 év után is barát. Ha meg nem is Ő volt a válóok, akkor meg főleg nem látom okát, hogy miért ne lehetne 40 év után is barát! hacsak nem neki van valami titkolni valója : mondjuk, hogy kettesben is összejárt az ex-asszonyoddal, és emiatt lelkiismeret furdalása van - de ha így is lenne, ha Neked tényleg sokat számít a barátsága, akkor meg tudjátok beszélni. kezdeményezz! aztán majd kiderül! hajrá, sok sikert!
2009. máj. 10. 13:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy abba a kapcsolatba az édes kettesek is belefértek, tehát voltak. A barátomnak - akkor - amiatt sem kellett szégyellenie magát.
2009. máj. 16. 00:30
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Ezek szerint tényleg van ilyen?
2009. máj. 17. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
sztem ő mind máig azthiszi h szerepe volt abban h elváltatok. és szégyenli magát. sztem jobb lenne ezt finoman felhozni és átbeszélni.
2009. okt. 7. 14:42
 6/6 A kérdező kommentje:
A hármunk viszonyának megszűnése után megismerkedett egy lánnyal, összeköltöztek, és megszakadt a kapcsolat. Emiatt ez a régi barátom nem is tudta, hogy elváltunk. Meg is lepődött, mert annak idején úgy érezte - jól érezte -, hogy a házasságuk befogadta, kibírta a hármas szex kapcsolatot. Ha a viszonyuk még tartott volna, akkor nem botlik bele a jelenlegi férjébe, aki a válóok volt.
2009. okt. 7. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!