Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez befolyásolhatja a szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez befolyásolhatja a szerelmi életem?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. Kiskoromtól fogva álmodozom, h párkapcsolatom van. Szval kb 12 éves korom óta megy ez az egész. Akkor még csak azt képzeltem el, h sztárokkal, híres emberekkel vagyok együtt. DE ezek az álmodozások hamar elmúltak.

Később 14 éves korom fele jött nekem az első képzeletbeli fiúm. Gyakran álmodoztam róla, főleg esténként, megvigasztalt, ha vmi bajom volt, vele volt életem. Persze ezeket mind " jelbe olvassátok, tudom, h nem történtek meg.

2008 óta lecseréltem ezt a "barátom" és helyébe lépett egy "új". És még mindig "vele vagyok". Jó a bántó világ elől elfutni az álmaimba és vele lenni. Jó érzés, h "kellek neki", h úgy érzem van vkim.

De kezdek megijedni, 19 éves vagyok és még nem volt senkim. Persze nézegetem a való életben is a srácokat, de most perpill nem tetszik senki. Ha tetszett vki, akkor vele kezdtem ilyen álmodozásba.

Normális ez?

2011. jún. 14. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ilyet még nem hallottam :D. Elég furcsa.Amúgy kérdésedre a válaszom hogy ez rajtad múlik hogy befolyásolja-e ez a szerelmi világodat hogy mennyire engeded hogy ez az álom uralkodjon rajtad.De szerintem ha 19 éves vagy és nem vagy bűnronda akkor nem kéne ilyen álmokra hagyatkoznod :D
2011. jún. 14. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:

ismerős helyzet, más indokkal :)...a lényeg hogy normális, és anyiban befojásolhatja hogy nagyok lesznek az elvárásaid, mivel már volt "tökéletes" pasid..aki + jól is néz ki ^^

sztem ha valaki tetszik az életbe, ne csak álmodozz róla hanem beszélgess vele, hátha veszi majd a lapot..

2011. jún. 14. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen "álmodozós" időszakom:) Mondjuk azért, mert nehezen alszom el, és valamire kellett gondolni, álmodozni... Mindig boldogan ébredtem reggel, de aztán jött a szürke valóság:)) Na mindegy... Ha úgy érzed, hogy már kezdesz abban a világban élni, akkor az baj. Nem hiszem, hogy kihatna a jövőbeni kapcsolataidra, hacsak annyiban nem, hogy -ne adj isten- olyan elvárásaid lesznek a férfiaktól, amiket nem tudnak teljesíteni. Szóval ésszel:))
2011. jún. 14. 10:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Na ez az. Én is gondoltam rá, h nagyok lesznek az elvárásaim, de ha találtam olyan fiút, aki tetszene, akk nem gáz, úgye?

Am velük azért nem lett semmi, mert ők nem akarták...

2011. jún. 14. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nyugi:)
2011. jún. 14. 23:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak esetleg késöbb neked lehet belőle bajod, pl. észre sem veszed, hogy egy elvárasaidnak megfelelő pasi beléd van esve, mert valahol máshol jársz. Szerintem felejtsd el ezeket az álombeli pasikat és kezdj el barátkozni. Mindenkinek van hibája, senki sem tökéletes, de mégis tudsz magadnak találni megfelelőt, csak kell szerezned egy pár valós tapasztalatot, és utána könnyebben állapodsz meg valakinél, ha tudod milyen csalódásokra számíthatsz. Sok sikert:_)
2011. jún. 16. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!