Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú szerelmes belém, akibe a barátnőm szerelmes. Mit tegyek? Menjen tonkre a baratnommel a baratsagunk?
Először is el kellene azon gondolkodni, miért nem szereti senki ezt a csajt. Nekem ilyen barátnő nem kéne, de te tudod. Nekem senki nem szabná meg kivel beszélgethetek. Én a te helyedben leülnék a csajszival és közölném, hogy zavar amit csinál és ha nem hagyja abba akkor kereshet más barátnőt.Viszont ha neked fontos ez a barátság, akkor nem ártna minél előbb tisztátni a dolgokat, mert mi van akkor ha neked lesz egy pasid aki neki is bejön... Ebben az esetben a fiú fog dönteni és ha neki te tetszel akkor ő fejre is állhat akkor sem fog kelleni neki. Csak a barátságotok tutira tönkremegy. Nekem volt egy barátnőm, akinek bejött egy pasi. Szilveszterkor úgy alakult, hogy öszejötem vele, de tudtam, hogy neki tetszik. Másnap első dolgom volt, hogy beszéljek a barátnőmmel és megkérdeztem, hogy zavarja e mert ha igen akkor itt le is zárom. Erre ő azt mondta, hogy neki ez a dolog csak plátói és nem zavarja, mert tudja, hogy ő nem kell ennek a pasinak.Igaz, így sem tartott sokáig.Viszont volt ez fordítva is. Én is azt mondtam neki, ha ő kell a srácnak akkor áldásom rájuk.Mi nagyon különbözőek voltunk külsőleg és belsőleg is, de lehet pont ezért imádtuk egymást, viszont nem volt olyan pasi akinek midketten bejöttünk.Mindent meg tudtunk beszélni.DE! A másik pasija ha már járt vele az tabu volt!!!!Szerintm ez így fair. főleg ha tudja hogy ő nem a pasi esete. Ha nem veled fog járni, majd jár mással, de az sem ő lesz.
Az meg hogy nem mondott rólad semmit, bertudható annak is, hoyg mint íród senki nem szereti ezért nincs kinek elmonani.Nyugodtan barátkozz ezzel a fiúval, mert a barátnődnek semmi köze hozzá kivel dumálsz, és nem is kell minden lépésedről beszámolni neki!
Bocs ha nagyon lehúztam a csajszit, de az alapján amit írtál én így látom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!