Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Piszkáltak az emberek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piszkáltak az emberek, hogy husi vagyok. Fogytam, és a barátom már aggódik miattam, de én dagadtnak látom magam és úgy gondolom, hogy csak elfogult. Kinek higgyek?

Figyelt kérdés
162/53 voltam, és lefogytam 47-re. Pasim pedig ellene van, hgy még fogyjak, de nem tudom neki elhinni, hogy jól néztem ki azelőtt, mert úgy gondolom, hogy csak elfogult és azért mondja. El akarom érni a 45-öt, azt hiszem úgy jó lenne, de ő meg nagyon ellenzi...
2011. nov. 15. 21:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a legfontosabb hogy magadnak tetszél.Magadnak felelj meg.Legyél olyan amilyennek szereted magad.
2011. nov. 15. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
183 cm 90 kiló. Problem?
2011. nov. 15. 22:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Közelében sem vagy a kövérnek. Én 156 centihez vagyok 49 kiló, és messze nem vagyok még csak husi sem, csak izmos a rendszeres sporttól: lapos has, feszes fenék, izmos combok...

Kizártnak tartom, hogy bármi gond legyen a súlyoddal, de ha nem vagy megelégedve magaddal, akkor kezdj el sportolni, de mindenképp egyél mellé rendesen, különben tönkreteszed magad. A 45 kiló ehhez a magassághoz (de még az enyémhez is) kórosan soványnak minősül. Ne legyél h*lye.

2011. nov. 15. 22:45
 14/14 anonim ***** válasza:
162-höz az 53 is jó.
2011. nov. 16. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!