Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már csak k*rvulni kell, és megkapsz mindent?
vannak, de hát az meg nem kell senkinek (tisztelet a kivételnek) ...
am igen jól látod a helyzetet, ez megy manapság :S
mindenki azt a fegyvert használja ami a rendelkezésére áll
valakinek a teste a fegyvere, ezt fogadd el mert sok ilyennel fogsz még találkozni
Menyetek az osztályfőnökhöz ezzel a feleléses témával ha többen vagytok tud lépni ez ellen ha ö nem akkor majd az igazgató:)
az ilyen elkurvult lányok nagy után meg csak olyan fiuk nagyrészt fut akiknek csak 1 menetre kell vagy külsőre alapoznak csak B@szásra kellenek szerintem ne kurvulj el légy az aki vagy eredetileg majd jön a nagy ő akinek nem a külső számít hanem a belső tulajdonságod ezekkel a dolgokkal meg ne foglalkozz ezekkel a dolgokkal meg ne foglalkozz :)
16/f
"Csak azt hittem a tanároknak van egy kis eszük.."
Hol élsz te? A legtöbb csak azért lett tanár, mert túl hülye volt a rendes egyetem elvégzéséhez, ráadásul annyira keveset keresnek, hogy pont leszarják az egészet.
Igaza van a felettem lévőnek, az ilyen kis ribancok csak azokat fogják vonzani, akik csak meg dugni akarják őket. Persze ezt ők úgy fogják értékelni, hogy mennyire jó csajok. Azonban amikor már a 20-as éveikre olyan kiéltek lesznek, mint sok prosti és a szépségük is kezd halványulni, akkor b.szhatják. Így hosszabb távon a tudás értékesebb, még ha most nem így úgy tűnik.
Kérdésedre a válaszom: IGEN
Rájöttem, hogy így igaz.
Igen, vannak normális fiúk, csak ők meg azt hiszik, hogy a nőknek csak az izomagyú, durva vadállatok kellenek, és ezért inkább elbújnak...
Egyébként én már régóta nem járok iskolába, de azt én is tapasztaltam, hogy aki "ribisebb", az bizonyos helyzetekben jobban érvényesül: dolgozik a munkahelyemen egy olyan csoportvezető srác, aki elmondása szerint nagy nőfaló volt, és most két éve odakerült hozzánk egy huszonegynéhány éves kiscsaj, aki meg enyhén szólva nem éppen apáca... Tavaly aztán a kiscsaj összejött a csoportvezető sráccal, össze is költöztek, és azóta úgy viselkedik, mintha ő lenne az üzem királynője: a jómúltkor például egyszerűen képen ordította egy ötven körüli kollégánkat, csak mert őnagysága ideges volt, utána meg nagy elégedetten, fenékrázva kibillegett a szerelőcsarnokból...
De különben rájöttem, hogy tényleg nem érdemes hosszú távon így élni, mert az való igaz, hogy most jó dolga van a kisasszonynak, hogy sokan körülrajongják meg ilyenek, viszont rendszeresen, olyan egy-másfél-két havonta hallgatjuk a hisztijét, hogy neki mennyire "tele van a f...sza" a csoportvezető sráccal, hogy mekkora egy hülye, és hogy milyen nehéz vele együtt élni... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!