Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma már csak k*rvulni kell, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már csak k*rvulni kell, és megkapsz mindent?

Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira el vagyok keseredve. Amikor látom az o.társaimat, hogy a fiúk futnak utánuk (na persze feszülős nadrág rajtuk, amiben én asszem megfulladnék). Skoan mondják, hgy arcra nagyon szép vagyok, viszont vékony vagyok és semmi mellem. Szóval abba már bele is törődtem, hogy soha senkinek nem kellke majd. Most leginkább a tanulásra szeretnék koncentrálni. De amikor megtudtam, hogy a tanárnak is kurvulni kell!!! Kimegy egy lány, elmondja remekül az anyagot, hiba nélkül, 4-es. Oké, kimegy az osztály legnagyobb k*rvája, elkezd a tanár előtt kényeskedni, illegeti-billegeti magát, rázza a fenekét, az anyagból semmit (nem túlzok, tényleg semmit) nem tud, erre szintén 4-es. És ez nem csak az én véleményem, mert az osztály többi tagja is úgy gondolja, hogy erre simán egyest kellet volna kapnia. Tehát ma már mindenkinek kurvulnia kell, meg ráznia a fenekét? Vannak még normális fiúk?
2011. nov. 15. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:

vannak, de hát az meg nem kell senkinek (tisztelet a kivételnek) ...

am igen jól látod a helyzetet, ez megy manapság :S

2011. nov. 15. 18:28
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

mindenki azt a fegyvert használja ami a rendelkezésére áll

valakinek a teste a fegyvere, ezt fogadd el mert sok ilyennel fogsz még találkozni

2011. nov. 15. 18:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak azt hittem a tanároknak van egy kis eszük..
2011. nov. 15. 18:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Normális környezetben nem a kurvulás, hanem a teljesítmény hoz eredményt. És egy szinten túl már csak az lesz eredményes. Lehet, hogy az osztálytársad után most fut mindenki, beleértve a tanárt is, lehet, hogy így bejut egy jó egyetemre, le is diplomázik, talán munkát is kap a semmire. De soha nem lesz több, mint a főnök macája, akit eldob, amint megjelenik az első ránca.
2011. nov. 15. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
12%
Valaki nagyon féltékeny...
2011. nov. 15. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor te használd az eszedet. Ezerszer jobb fegyver, csak meg kel tanulni bánni vele.
2011. nov. 15. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Menyetek az osztályfőnökhöz ezzel a feleléses témával ha többen vagytok tud lépni ez ellen ha ö nem akkor majd az igazgató:)

az ilyen elkurvult lányok nagy után meg csak olyan fiuk nagyrészt fut akiknek csak 1 menetre kell vagy külsőre alapoznak csak B@szásra kellenek szerintem ne kurvulj el légy az aki vagy eredetileg majd jön a nagy ő akinek nem a külső számít hanem a belső tulajdonságod ezekkel a dolgokkal meg ne foglalkozz ezekkel a dolgokkal meg ne foglalkozz :)

16/f

2011. nov. 15. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:

"Csak azt hittem a tanároknak van egy kis eszük.."

Hol élsz te? A legtöbb csak azért lett tanár, mert túl hülye volt a rendes egyetem elvégzéséhez, ráadásul annyira keveset keresnek, hogy pont leszarják az egészet.

Igaza van a felettem lévőnek, az ilyen kis ribancok csak azokat fogják vonzani, akik csak meg dugni akarják őket. Persze ezt ők úgy fogják értékelni, hogy mennyire jó csajok. Azonban amikor már a 20-as éveikre olyan kiéltek lesznek, mint sok prosti és a szépségük is kezd halványulni, akkor b.szhatják. Így hosszabb távon a tudás értékesebb, még ha most nem így úgy tűnik.

2011. nov. 15. 19:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdésedre a válaszom: IGEN

Rájöttem, hogy így igaz.

2011. nov. 15. 19:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, vannak normális fiúk, csak ők meg azt hiszik, hogy a nőknek csak az izomagyú, durva vadállatok kellenek, és ezért inkább elbújnak...

Egyébként én már régóta nem járok iskolába, de azt én is tapasztaltam, hogy aki "ribisebb", az bizonyos helyzetekben jobban érvényesül: dolgozik a munkahelyemen egy olyan csoportvezető srác, aki elmondása szerint nagy nőfaló volt, és most két éve odakerült hozzánk egy huszonegynéhány éves kiscsaj, aki meg enyhén szólva nem éppen apáca... Tavaly aztán a kiscsaj összejött a csoportvezető sráccal, össze is költöztek, és azóta úgy viselkedik, mintha ő lenne az üzem királynője: a jómúltkor például egyszerűen képen ordította egy ötven körüli kollégánkat, csak mert őnagysága ideges volt, utána meg nagy elégedetten, fenékrázva kibillegett a szerelőcsarnokból...

De különben rájöttem, hogy tényleg nem érdemes hosszú távon így élni, mert az való igaz, hogy most jó dolga van a kisasszonynak, hogy sokan körülrajongják meg ilyenek, viszont rendszeresen, olyan egy-másfél-két havonta hallgatjuk a hisztijét, hogy neki mennyire "tele van a f...sza" a csoportvezető sráccal, hogy mekkora egy hülye, és hogy milyen nehéz vele együtt élni... :-)

2011. nov. 17. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!