Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan neveznétek ti el gyerekeiteket? (kiváncsiság)
Dimitri? :D
Kezdjük azzal, hogy olyan név nincs, csak orosz, cirill fonetika szerint így írják le, de "Dimitrij"-nek ejtik.
Na már most. Orosz vagy? Vagy bolgár? Netán Dimitrij Torbinsky fan vagy? Ha orosz vagy, nyugodtan adhatsz ilyen nevet -> Oroszországban.
Mielőtt jártatod a szádat, javasolnám ezt átnézni: [link]
Egyébként meg minek hisztizel, hogy milyen nevet adnék a gyerekemnek? Nem fogtad fel, amit leírtam, hogy senkinek nem egyezik az ízlése? Én sem szólok bele, hogy mi az ízlésed, le is sz@rom. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy neked annyi időd van, hogy mindenkibe beleköss? Mondd el, hogy te szerinted milyen a tökéletes név? Ha neked már olyan nagyszerű ízlésed van...
Gyerek vagy, ha a korod nem is, de az eszed ezt mutatja.
Azt felfogod kedves 68%-os, hogy a nálunk eddig elterjedt nevek úgy 95%-a külföldről átvett és semmilyen szempontból nem magyar, max az írásmód?
...
Fiú: László,Norbert,Albert,Zoárd,Richárd
Lány: Napsugár-Napsi, Emese,Rebeka,Petra,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!