Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi társaim, mit reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaim, mit reagálnátok egy ilyen MEGDÖBBENTŐ levélre?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel nagyon jóban vagyok az egyetem miatt már jó pár hónapja. Sokan beszélünk telefonon, néha ő is rámír..........

Tegnap este kaptam egy levelet az iwiw-en egy sráctól. Azt mondta ő kedveli azt a lányt, és szeretné megszerezni, de úgy érzi, én képben vagyok. És ha nem akarok a lánytól semmit, hagyjam békén, mert így neki is lenne talán esélye, mert ő komolyan gondolja. Viszont tudja, hogy a lánynak nagyon fontos vagyok, és amíg én képben leszek,sosem fogja közel engedni őt magához.

Erre most mit reagálnátok?

30/F

2011. nov. 14. 10:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Én a srácnak írnék egy szívhezszóló levelet, mely a következőt tartalmazná: Egyéni szoc. probléma! Old meg egyedül!
2011. nov. 14. 12:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem válaszolnék egy ilyen levélre, mint ahogy nem is írnék ilyen levelet senkinek.
2011. nov. 14. 13:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Elég nagy a szórás a válaszokban s kár, hogy többen nem jól értelmezték a kérdést. De a döntés Tiéd. :D

(A)

2011. nov. 14. 13:59
 14/20 kovpet ***** válasza:
100%

Szerintem (bár én sem írnék ilyet soha) elég korrekt levél. Én válaszolnék rá valamit. Pl ha nem akarok semmit, akkor: "félreérted, én csak egy barátja vagyok, tőlem szabad a pályád", ha meg akarok valamit, akkor azt írnám meg.

Miért kell egyből azon gondolkozni, hogy hogy lehet megbántani valakit, aki nem csinált nektek semmi rosszat?

2011. nov. 14. 14:03
 15/20 kovpet ***** válasza:
Másrészt ha akarsz tőle valamit és eddig nem léptél, akkor nagyon itt az ideje, mert lehet hogy az nyer, aki előbb tesz valamit :)
2011. nov. 14. 14:04
 16/20 Pj0tr ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem kérdés. Ne reagálj. Korrektnek korrekt, de miért mondanál le egy emberi kapcsolatodról valaki más érdekében? Nem is értem.

És ha a veséjét kéri valakinek nagyon korrektül akkor oda kell adnia? Vagy hogy kisebbet mondjak, mi van ha 5000 HUFot kér nagyon korrektül? Azt se adna neki senki (nagyjából senki :) ), hát még egy fel nem értékelhető emberi kapcsolatot.

2011. nov. 14. 14:10
 17/20 kovpet ***** válasza:
40%

Pj0tr: Ha írnak egy levelet, illik válaszolni. Egy normális hangvételű levélre miért ne lehetne normálisan válaszolni? Miért ne lehetne azt reagálni, hogy "Bocs haver, én is komolyan gondolom, nem állok félre"?

Miért kell sunnyogni?

2011. nov. 14. 14:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hagy döntse már el a lány hogy mit szeretne és kivel barátkozik,kivel beszélget,kivel szeretne többet mint barátság.Ne foglalkozz azzal mit mond a srác.Ha a srác úgy érzi hogy miattad nincs esélye akkor lehetséges hogy tetszel annak a lánynak.Ha te is többet szeretnél tőle mint barátság akkor hajrá.
2011. nov. 14. 16:48
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítőkész és normális válaszokat!

Valaki írta, hogy fejezzem be 30 évesen az egyetemet. Egyszer már befejeztem, hogy hanyadik diplomámat szerzem, ahhoz meg nincs közöd!

2011. nov. 14. 16:53
 20/20 A kérdező kommentje:

És az eszetekbe sem jutna, hogy a nő taktikázik, hogy kihúzza belőle, mit érzek?

Egy barátom mondta, hogy a nők rafináltak.Ő járt márhasonlóan és ott a nő volt a felbújtó. :)

2011. nov. 14. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!