Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki egy plüsst adni ajándékba egy férfinek? FONTOS
Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel és postán szeretne kapni tőlem egy levelet amit én írok de gondolkozok azon hogy valami kis ajándékkal pl egy szívecskés plüssel meglepem még a levélmellé...Szerintetek nem ciki,amúgy 29 éves és nagyon romantikus.Ja és befújnám a saját parfümömmel.. :)2011. nov. 14. 07:25
11/14 LadyLee válasza:
Hát, szerintem eléggé gáz. Én nem vagyok 29, csak 27 és nem vagyok férfi, hanem nő, tehát elvileg élből fogékonyabb vagyok a romatikus túlzásokra, de nekem ettől az ötlettől émelyeg a gyomrom. A közelembe ne jöjjön senki egy szívecskés plüssel, mert vége a dalnak.
Mennyi idős vagy?
12/14 anonim válasza:
Szerintem még ne vegyél neki semmit.Még ismerkedjetek.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,végül úgy döntöttem hogy egy levelet meg egy fényképet küldtem csak el. :)
2011. nov. 15. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!