Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan embert vaqy akár csak hallottatok olyan esetről, amikor valaki bő huszonéves koráig szerencsétlen volt és akkor lett sikeres?
Figyelt kérdés
Az emberek általában szeretik a csodákat, ahogyan én is. Úgy tudom, hogy bár ritkán, de időnként mégis előfordulnak hasonló esetek. A hivatalos verzió szerint egy férfi 18-20 éves koráig, esetleg a 20-as évei elejéig kell, hogy megtanulja, hogyan kell. Ha addig nem történik meg, akkor már sohasem.Azonban állítólag vannak különleges esetek, amikor ettől később jött bele valaki és nem is akárhogy.
Van, aki ismer ilyen esetet?
2011. nov. 13. 23:37
11/11 anonim válasza:
SP a kis b*zi 20 éves koráig egy senki volt aztán elénk ba*ott egy két nyomorult nyivákolást a producerek meg maguk alá pisiltek örömükben és sztárt csináltak belőle...
Nekem volt "szerencsém" élőben találkozni vele mielött celeb lett. Akkor is egy nyomorult kis senki volt most is az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!