Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a barátnőm stréber?

Figyelt kérdés
Egyetemen tanul, ahol én is csak más karon. Lényeg, hogy ő azt állítja hogy nem stréber pedig holnap megy javító zh-t írni mert mint ahogy ő mondta "a kettes számomra nem megfelelő". Mivel sajnos pár tárgya nem sikerült, így nincs esély tanulmányi ösztöndíjra, szval nincs tétje hogy hanyas lesz. Én azt mondom hogy stréber. Szerintetek?
2011. nov. 13. 20:24
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Nem voltál egyetemista vagy a régi rendszerben voltál.

Egyetemen kredit rendszer van, ami azt jelenti hogy minden tárgy valamennyi kreditet. Na már most minden félévben elvileg 30 kreditet kell teljesíteni. Az átlagot pedig úgy számolják, hogy összeszorozzák az érdemjegyet a kredittel majd elosztják 30-al. Nekem 4,67 volt őszi félévben a hagyományos értelemben vett átlagom és 39 kreditet teljesítettem ez annyi mint 6,07, tavaszi félévben 4,85 volt a hagyományos értelemben vett átlag 33 kredit, ami 5,33 átlagot jelent. Akkor tévedtem mert 5,7 volt az átlagom. XD

2011. nov. 13. 20:34
 12/30 A kérdező kommentje:

ma 20:32

Barátnőm pontosan ezen az állásponton van. De ettől függetlenül széttanulja magát, és megy javítózni, és ő nem stréber, egyáltalán nem az... :D

2011. nov. 13. 20:36
 13/30 anonim ***** válasza:
ha stréber lenne nem kéne javítóznia
2011. nov. 13. 20:37
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

engem minek tartanál ha ő stréber? xD

én ösztöndíjas vagyok. mondjuk csak havi 13ezret kapok, de mivel imádok költekezni és tanulni amúgy is kell, és mivel olyan vagyok hogy ha már csinálom akkor nagyon jól akarom csinálni, így igen a legtöbb tantárgyból nem elég a kettes. viszont van olyan tantárgy is amiből néha össze teszem a 2 kezem hogy megvan a kettes.

nem stréber vagyok, hanem céltudatos.

a másik meg hogy az a stréber, akinek csak a tanulás tölti ki az életét, nem csinál semmi mást, nem él közösségi életet, nem szórakozik stb.

megjegyzés: nálunk az egyetemen a köztársaság ösztöndíjasokat mocskos strébereknek hívjuk :DDD

21L

2011. nov. 13. 20:39
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed is bizonyítja, hogy sok esetben a tanulmányi átlagnak semmi köze az intelligenciához. Már az is nevetséges, hogy nagykorú létedre azon vitatkozol valakivel, hogy stréber-e, de az egyenesen felháborító, hogy közt. ösztöndíjat kaptál ennyi ésszel. Mindig hihetetlennek tartottam hogy az ember nem lehet büszke arra, hogy tud tanulni vagy ha nem is tud, de igyekszik minél jobban tanulni, mert akkor már stréber. Sőt lassan egyensen ciki, de az bezzeg menő, ha csak átiszod magad az egyetemen, meg ha semmire megkapod az ötösöket, mert mákod van.. Undorító ez az egész..
2011. nov. 13. 20:44
 16/30 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló gondolatait én is támogatom.

A kérdezőnek pedig azt üzenem, hogy amennyiben ezeket tényleg elérted, lehet, hogy a párod csak bizonyítani akar, hogy ő is igyekszik és dolgozik azon, hogy az átlaga közelebb legyen a tiedhez.

2011. nov. 13. 20:54
 17/30 A kérdező kommentje:

ma 20:39

Gratula, csak így tovább :). Ő már a félévelejétől kezdve tanulja párhuzamosan a tárgyakat, Ha van zh ha nincs, ő akkor is tanulja. Ez megy egészen a vizsgaidőszak végéig. Természetesen szakít időt rám is, de alapjáraton csak tanul.

ma 20:44

Nem kell rögtön erkölcsi kérdést faragni belőle. Ez köztünk egyfajta incselkedés.

Buliban eddigi 3 évem alatt kétszer voltam. Igen volt szerencsém, de ennyiszer egészen biztos, hogy nem csak a szerencsén múlott.

2011. nov. 13. 21:03
 18/30 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy ez áll mögötte.

Amúgy pedig van egy pár tárgya, ami az én szakmámba vág, és nagyon sokat segítek neki, hogy az is menjen :). Legutóbbi elektró zh-ja 4-es lett, ahol a csapat több mint felének lett karó.

2011. nov. 13. 21:07
 19/30 anonim ***** válasza:
Heh, milyen büféegyetemen tanulhatsz valami büfészakmát, ha ilyen átlagod volt és ennyi kreditet teljesítettél. :) Szerencsétlen, olyan vagy, mint bármilyen más stréber b_zi, aki erre alapozza a személyiségét és innen örökli kivagyiságát.
2011. nov. 13. 21:14
 20/30 anonim ***** válasza:
ezek szerint te egy kib*aszott zseni vagy, hogy elnyersz mindenféle ösztöndíjat és 6.835 az átlagod, de van akinek tanulni is kell a jó jegyért. nem hiszem, hogy stréberség lenne amit a barátnőd csinál, és ha még az is akkor ki nem sza*rja le? meg lehet nézni, hogy a sok csórónak milyen sz*ar élete van mert nincs normális végzettsége. nem hiszem hogy elítélendő lenne az, hogy a barátnőd ki szeretné hozni magából a maximumot.
2011. nov. 13. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!