Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a barátnőm stréber?
Figyelt kérdés
Egyetemen tanul, ahol én is csak más karon. Lényeg, hogy ő azt állítja hogy nem stréber pedig holnap megy javító zh-t írni mert mint ahogy ő mondta "a kettes számomra nem megfelelő". Mivel sajnos pár tárgya nem sikerült, így nincs esély tanulmányi ösztöndíjra, szval nincs tétje hogy hanyas lesz. Én azt mondom hogy stréber. Szerintetek?2011. nov. 13. 20:24
1/30 anonim válasza:
Szerintem meg nem olyan lusta,mint te.
2/30 anonim válasza:
ha nem kitűnő, akkor nem stréber
3/30 DiMalto válasza:
majd pár év múlva kiderül.......de szerintem ő lesz az aki majd többre viszi.
4/30 A kérdező kommentje:
Most lustálkodom, mert már nem maradt nagyon tárgyam. Köztársaságit is elnyertem. Két félévem átlaga 5,5 volt.
2011. nov. 13. 20:27
5/30 A kérdező kommentje:
Köszi am a véleményeket!
Eddig vesztésre állok :P.
2011. nov. 13. 20:27
6/30 anonim válasza:
Hogy volt 5,5 az átlagod, amikor 5 egész a lehető legjobb?
7/30 anonim válasza:
Hogy volt 5,5 az átlagod, amikor 5 egész a lehető legjobb?
Úgy hogy ez egyetemen kicsit más hogy van.
8/30 anonim válasza:
Szóval azt mondod te jobban teljesítesz, mint ő, de ő a stréber... Aha...
9/30 anonim válasza:
szerintem nem attól lesz stréber, hogy jobbat akar elérni.. legalábbis nálam a stréberség egészen más fogalmat takar. én régen kitünő tanuló voltam, pedig szartam az egészre és alig tanultam, egyszerűen csak jobb volt még az agyam. de hiába magyaráztam a barátomnak, állandóan lestréberezett-.-
10/30 anonim válasza:
Hogy lenne máshogy? Az 5 a legjobb, 1 a legrosszabb. Nem tudom, lehet, hogy a Bivalybürgözdi Főiskolán van 6-os is, de a normál magyar egyetemeken 5-ös a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!