Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha barátnőt akarok, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha barátnőt akarok, akkor nézzek ki jól?

Figyelt kérdés
De hogy nézzek ki jól, ha nem nézek ki jól? Járjak öltönyben? Vagy bakancsban és katonai ruhában? Persze a fejem ettől még rusnya marad, de lesz stílusom hehe. így jó lesz?
2011. nov. 13. 17:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

18:36-os

Nem azért kérdem, de a barátnőid hogy mondjam plázacica, bulizós csajok voltak? Mert ők tényleg ilyenek. De hidd el a nők kb. 65-70%-ának a külső nem fontos vagy nem annyira:)

2011. nov. 13. 18:44
 22/25 anonim ***** válasza:
18:44 2 rövid kapcsolatom volt összesen, mind2 lány szöges ellentéte volt a plázacicának, de velük se tartott sokáig, mert a külsőm miatt nem tudtak belém szeretni. Azon kívül rengeteg lánynál próbálkoztam, plázacica egy sem akadt köztük, és ők is mind azért utasítottak vissza, mert csúnya vagyok és alacsony. Te is visszautasítanál emiatt, ebben 120%-ig biztos vagyok.
2011. nov. 13. 18:56
 23/25 anonim ***** válasza:

18:56

Amíg nem látlak semmit sem mondhatok vakon...

2011. nov. 13. 19:04
 24/25 anonim ***** válasza:
Ne öltönyben járj, de mondjuk ingekben, elegánsabb pulcsikban, szerintem az sokat dob mindenkin, ha nem kinyúlt nyakú pólókat hord, de valóban az arcod ez nem változtatja meg. A hajaddal kísérletezz még, hátha valamelyik jól áll. Kezdj el edzeni, hogy legalább a tested jó legyen:)
2011. nov. 13. 20:35
 25/25 anonim válasza:

Legyél ápolt és borotválkozz rendszeresen. Vegyél ha lehet farmert, de ne feszüljön, és ne is lötyögjön tulságosan. Egyszerű poló, nem nagy kivágás, egyszerű sportcipő, vagy valami ilyen: [link]

[link]

szerintem az ilyen mindenkinek jól áll. Ne vegyél tul sok színt egyszerre, és figyelj, hogy vannak olyan szinek amik nem illenek, pl.: piros kékkel, piros zöldel, sárga kékkel...

2014. máj. 4. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!