Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem vagy túl jóképű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagy túl jóképű, sőőőt, de ha szanaszét gyúrom a testem akkor lehetek jó pasi?

Figyelt kérdés

Szval olyan Jay Cutleres fejem van, na jó annyira nem erőltetett de hasonló és mellé még jó izmos leszek, akkor több lánynak be fogok jönni mintha vékony lennék? Vagy ronda fejű pasasnak már lőttek?

Így néz ki Jay Cutler. Hasonlítok igencsak rá. Bár még nem vagyok ennyire izmos és nem is leszek, de haladok elég rendesen...

[link]

2011. nov. 13. 16:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
25
2011. nov. 13. 18:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem hátrány, ha egy izmos tested van. De az arcon nem segít. Viszont a képen amit linkeltél egy átlagos pasi van. Ha ilyen vagy nem hiszem, hogy nem találsz barátnőt.

Viszont a külső nem minden...ideje lenne rájönni.

Ha egy normális lányt találsz elfogad úgy ahogy vagy, és úgy fog szeretni, de előtte magadat kell elfogadnod..

2011. nov. 15. 11:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a csávónak nincs fura arca
2011. nov. 15. 13:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor most megsúgok valamit. Jay Cutler egész jóképű faszi lenne, ha nem lenne rajta 40 kiló izomtöbblet. Valószínű egy átlagos vagy izmos testalkattal ász pasi volt, de most áhh. Szóval ha ilyen fejed van ne keseregj mert egyáltalán nem gáz, csak a testedet nem kell elb@szarintani hozzá. Lehet vitatkozni, lehurrogni.
2011. nov. 15. 14:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az ilyen baromságokra hogy a csajoknak az arc számít blabla! Nagyon sok barátnőm nézi a testet. Nagyon sok pasi nézi a csaj testét szintén.

Megmondták neked a frankót, hogy öltözz jól, légy férfias és gyúrd ki magad. Ne gyúrd ki nagyon, csak hogy legyen formád, tested. Ne aggódj, ha az arcod nem épp a legszebb. Mint említettem, a legtöbb barátnőm ilyesmi pasival jár. 21/L

2011. nov. 18. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, az utolsó válaszolónak igaza van, sajnos ma ez az ideál...
2011. nov. 18. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!