Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csúnyább lányok is a jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnyább lányok is a jóképű fiúkra vágynak? Vagyis csak azoknak adnak esélyt?

Figyelt kérdés
Mi ez a túlzott elvárás a lányok részéről? Pedig ők nem is szépek, mégis olyat várnak el, hogy pasijuk legyen hurrászuper. Vagy ezzel szeretnének kompenzálni valamit?
2011. nov. 13. 11:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Előző, én speciel soha nem láttam még jó csajt ronda pasival, legfeljebb ronda és gazdag pasival.
2011. nov. 13. 12:36
 12/19 anonim ***** válasza:
És most jöjjön az, hogy a külső nagyon nem minden. Honnan tudod miért van vele?
2011. nov. 13. 12:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de én is mentem már el randizni egy olyannal, aki nem a világ szépe... Pedig szoktam hallani dicséreteket, hogy jól nézek ki. Első randin ahogy jobban megnéztem, láttam rajta igenis vonzó dolgot:) Csak aztán a második randin a viselkedése annyira kiábrándított, hogy többet nem akartam találkozni vele.

Úgyhogy ez nagyban múlik rajtatok is!

2011. nov. 13. 12:45
 14/19 A kérdező kommentje:
Én is csak szép lányt láttam még együtt ronda de gazdag pasival. Olyat nagyon sokat. De ronda és szegény pasival, hááááát nem túl sokat. Akkor már nagyon szerelmesnek kell lennie, ha egy nem pénzes és csúnya fiúval összejöjjön.
2011. nov. 13. 12:46
 15/19 A kérdező kommentje:
Milyen kiábrándító viselkedésre gondolsz?
2011. nov. 13. 12:47
 16/19 anonim válasza:
A lányok nem rondák..a te annak látod akkor nem ő való neked
2011. nov. 13. 12:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Kinek mi számít szépnek, vagy csúnyának!
2011. nov. 13. 15:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha nem láttál ronda pasit jó csajjal akkor, helyes pasit sem ronda csajjal, ergo mindenki próbálja azért megtalálni a külsőleg is megfelelő pasit, minden kapcsolatba kell azért a kémiai is! Az meg hogy a pénz sok embert megszépít? Hát istenem, akkor ha már helyesek nem vagytok legalább legyen pénzetek és meg van a megoldás a gondotokra!
2011. nov. 13. 15:17
 19/19 anonim válasza:

Nekem 3 kategória van:

-Helyes: 7-10

-Átlagos: 4-6

-Ronda: 0-3

És azon belűl:

10/10: OMG!

9/10: Wow

8/10: Nagyon helyes

7/10: Helyes

6/10: Nem rossz

5/10: Elmegy

4/10: Nem jó

3/10: Ronda

2/10: Nagyon ronda

1/10: Fúj

0/10: Na ennél rondábbat még nem láttam.

A helyeseknek megfelelő belsővel azonnal esélyt adott. Átlagosnak 5-6 kicsit jobb belsővel simán járok. Egy 4-esnek eléggé pedáloznia kell már, de még ő is lehet. 0-3-ig sajnos nem, mert szerintem alapja egy kapcsolatnak, hogy külsőleg is vonzódjunk vagy legalábbis ne undorodjunk egymástól. Úgyhogy nekem megfelel egy átlagos is, persze egy helyessel hamarabb összejövök. Én se vagyok egy nagy szám, tetszettem már pár fiúnak, ebből három cigány (xD) és egyébként is mindhárom síkhülye és nem is egy adonisz :D Egyik pedig akkor vallott szerelmet amikor még meg se ismert, én meg azért úgy vagyok vele, hogy ne csak a külsöjéért szeressük a másikat, azért ismerjük már meg egymást (egyébként jól tettem mert egy nagyképű csajozógép :D) egyikkel meg jártam...na szóval adok esélyt egy átlagosnak is :))

2016. jún. 23. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!