Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdhetek vele?
ma amikor jöttem haza edzésről egy csávó odajött hozzám és mondta hogy mennyek vele el a házához mondtam hogy nemmegyek és elkezdtett rángatni hogy de jösz elég ideges voltam mert edzésen öszevesztem az edzőmmel és eljötem onnan szóval nagyon ideges voltam nemvolt egy nagy izmos alkat meg elég korán ideges leszek és combonrugtam utána jól elkezdtett rángatni hogy ezzel mit akartam és behúztam neki egyet azután elment de félek hogy visszajöhet vagy hogy feljelent mert izomből megütöttem ököllel az arcát
mit kezdjek vele
15/f
felhívom őket .
akkor feljelentsem őt? vagy mi legyen ?
ismeretlen
de elég sokat megjegyeztem
van egy fura seb az arcán barna haj barna szem 30-40 körüli én úgy 183 cm vagyok ő ennél egy kicsivel tényleg kicsivel vagy 5 cm el volt nagyobb akkor a lábai jó hossúak voltam az arcána seb elvolt fehérdve és most már van a job szeme alatt egy szép mokesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!