Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha úgy éreznétek, hogy a közeljövőben nem lesz párkapcsolatotok de vágytok rá?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szerelmes és még csak azt sem tudnám megmondani ki lenne rá alkalmas, szinte nincs is ilyen azok között akiket ismerek :(2011. nov. 12. 23:05
11/14 anonim válasza:
Irigykedem a szerelmes párokra, és várom a csodát.
12/14 anonim válasza:
Te inkább úgy fogd fel, hogy bárkit megkaphatsz.
Én ugyan egyedülálló nő vagyok, de olyan emberbe vagyok szerelmes, aki évek óta nem keres.
Minden kapcsolatom hazugság, mert még álmomban is az ő arcát látom, az ő nevét mondogatom, az ő emlékével kelek és fekszem.
Így nem tudok belekezdeni egy kapcsolatba, mert átverném a leendő páromat. Ennek pedig semmi értelme.
13/14 anonim válasza:
Én úgy érzem, h nemhogy a közeljövőben, de soha nem lesz párkapcsolatom. Nem teszek érte semmit, mert nem tudok annyit változtatni a külsőmön, h ne undorodjon tőlem minden nő.
14/14 anonim válasza:
Én tennék érte.
Járnék mindenfele, de főleg neten ismerkednék, mert sok szabadidőm nincsen. (mostani párom is ott találtam, ennek már sok-sok éve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!