Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nektek egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Középmagas, hosszú fekete hajú, szép arcú de erősen festi magát, van rajta mit fogni, de nem kövér, a feneke és csípője kicsit nagyobb, vékony a dereka. Sokat foglalkozik magával, szeret öltözködni, sminkelni és mindent ami még ide tartozik.
Vicces, nyitott, viszont nem beszél magáról és az életéről, van önbizalma, szeret bulizni és pasizni. Kicsit beképzelt, néha többre tartja magát másoknál, de ez nem olyan súlyos. Nincs sok barátja, inkább művészlélek, szeret énekelni és táncolni. Kicsit lusta és legtöbbször nehezen érti meg magát az emberekkel.
2011. nov. 12. 21:45
11/19 anonim válasza:
hogyha ezzel a lányal összejöhetnék, soha nem engedném el. TÖKÉLETES!!!! :D
12/19 A kérdező kommentje:
21:57 Persze hogy azt hittem, most MINDENKIT el akarok csábítani ezzel a kérdéssel, ez egy világmegváltó dolog amit itt leírtam...te meg simán ostoba vagy :DDDDDDD
2011. nov. 12. 22:01
13/19 anonim válasza:
amúgy hány éves vagy?
21:59-es válaszoló vagyok.
14/19 anonim válasza:
Ezen információk alapján nem állítható fel diagnózis. További vizsgálatok szükségesek. 22F
15/19 anonim válasza:
bocs, de én a nem bulizós, nem pasizósakat kedvelem...
16/19 anonim válasza:
azt kifelejtetted, hogy "és gyakorikérdéseken kérdezgetem hogy bejönnék-e másoknak"
17/19 anonim válasza:
Igen ezek egy szűzk**** jellemvonásai.Egy tipikus beképzelt p**** vagy a leírtak alapján.Komolykapcsolatra senkinek se kellesz ezt megsúgom neked.
18/19 anonim válasza:
Most koppra leírtad a volt barátnömet...
Hogy hívnak?
19/19 anonim válasza:
Én is lány vagyok, és mintha a saját jellemzésemet olvastam volna! (eltekintve attól a résztől, hogy nem vagyok pasizós és beképzelt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!