Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejön nektek egy ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön nektek egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Középmagas, hosszú fekete hajú, szép arcú de erősen festi magát, van rajta mit fogni, de nem kövér, a feneke és csípője kicsit nagyobb, vékony a dereka. Sokat foglalkozik magával, szeret öltözködni, sminkelni és mindent ami még ide tartozik.

Vicces, nyitott, viszont nem beszél magáról és az életéről, van önbizalma, szeret bulizni és pasizni. Kicsit beképzelt, néha többre tartja magát másoknál, de ez nem olyan súlyos. Nincs sok barátja, inkább művészlélek, szeret énekelni és táncolni. Kicsit lusta és legtöbbször nehezen érti meg magát az emberekkel.

2011. nov. 12. 21:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hogyha ezzel a lányal összejöhetnék, soha nem engedném el. TÖKÉLETES!!!! :D
2011. nov. 12. 21:59
 12/19 A kérdező kommentje:
21:57 Persze hogy azt hittem, most MINDENKIT el akarok csábítani ezzel a kérdéssel, ez egy világmegváltó dolog amit itt leírtam...te meg simán ostoba vagy :DDDDDDD
2011. nov. 12. 22:01
 13/19 anonim ***** válasza:

amúgy hány éves vagy?

21:59-es válaszoló vagyok.

2011. nov. 12. 22:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Ezen információk alapján nem állítható fel diagnózis. További vizsgálatok szükségesek. 22F
2011. nov. 12. 22:33
 15/19 anonim ***** válasza:
bocs, de én a nem bulizós, nem pasizósakat kedvelem...
2011. nov. 12. 22:37
 16/19 anonim ***** válasza:
azt kifelejtetted, hogy "és gyakorikérdéseken kérdezgetem hogy bejönnék-e másoknak"
2011. nov. 13. 01:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen ezek egy szűzk**** jellemvonásai.Egy tipikus beképzelt p**** vagy a leírtak alapján.Komolykapcsolatra senkinek se kellesz ezt megsúgom neked.
2011. nov. 13. 11:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Most koppra leírtad a volt barátnömet...

Hogy hívnak?

2011. nov. 13. 11:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok, és mintha a saját jellemzésemet olvastam volna! (eltekintve attól a résztől, hogy nem vagyok pasizós és beképzelt)
2011. nov. 13. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!