Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kéne írjak egy idézetet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kéne írjak egy idézetet a volt bnőmnek. Mit írjak?

Figyelt kérdés
még jóban vagyunk, minden nap beszélgetünk. Nem szeretnék vmi nyálas szöveget írni, inkább vmi vídám idézet kéne.
2009. máj. 9. 10:51
 1/6 Voguelilias ***** válasza:
100%
Írd le azt hogy milyen témában! És akkor okosabbak leszünk. Mondjuk, hogy újra kezdés vagy csak hogy a barátja vagy és mellette leszel. Vagy ilyesmi!
2009. máj. 9. 11:17
 2/6 A kérdező kommentje:
h barátja leszek...
2009. máj. 9. 12:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a legszebb csillag életem egén

Te vagy a horizont a szívem tengerén

Te vagy a napsugár, mely átjárja mindenem

Mercy, hogy vagy nekem, mercy, hogy vagy nekem.

Én asszondom ez nem nyálas annyira, de ha nem jó, még van a tarsolyomban. :)

Sárky

2009. máj. 9. 12:41
 4/6 A kérdező kommentje:
köcce...még írhatnál egy párat.
2009. máj. 9. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Írok párat, majd te kiválasztod, ami a helyzetetekhez a legjobban passzol! :) Majd írd meg, mit írtál neki végül! :)

Az indulaton, az önzésen túl élt ez a törvény az emberi szívekben, a barátság törvénye. S erősebb volt, mint a szenvedély, mely a férfiakat és nőket reménytelen indulattal egymás felé hajtja, a barátságot nem érhette csalódás, mert nem akart a másiktól semmit, a barátot meg lehetett ölni, de a barátságot, mely a gyermekkorban szövődött két ember között, talán még a halál sem öli meg: emléke tovább él az emberek öntudatában, mint egy néma hőstett emléke. S csakugyan, az is, hőstett, a szó végzetes és csendes értelmében, tehát szablyák és tőrök csattogása nélkül, hőstett, mint minden emberi magatartás, mely önzetlen.

Egy angyalt elhagytam, pedig nem akartam, a szálakat köztünk elvágtam egy kardal!A józan ész nyert, a barátság vesztett mert szívemben a szeretet szerelmet ébresztett!

Eldobni hű barátot annyi, mint saját életedet s amit csak legjobban szeretsz.

A barátság nem azért van, hogy valamit kapjunk, hanem hogy lehetőségünk legyen adni

Míg van posta, és nem vágják el a telefonvonalakat, míg van mondanivalónk, s amíg minden szorongásunk és örömünk meg akarjuk osztani egymással, addig barátok maradunk. Mindörökre

barátság nem más, mint testvéri viszony férfi és nő között. Két lélek közel jut egymáshoz, de nem olvad össze: akár két ujj egy kézen. Ez a barátság

Barátom iránt mindig azt fogom érezni, hogy csillag, a világegyetemnek rám ragyogása

A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitűzés. A barátság oka egyedül a barátság maga

Amikor minden hír rossz, és az ég teljesen szürke, és az összes csoki elfogyott, az egyetlen vigasztaló gondolat, hogy van egy olyan barátom, mint te.

:) egy pár a gyűjteményemből :)

2009. máj. 10. 00:47
 6/6 A kérdező kommentje:
köcce az egészet. Az utolsót választottam.
2009. máj. 10. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!