Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár diák kapcsolatról mi a véleményetek?
Fiatal 30-as tanár, és 22 éves lány, a vonzalom egyértelmű, de mivel tanít, nem lép, pedig olyan egyértelmű jeleket küldtünk már egymásnak ... :/
22L
A kérdésedre válaszolva, én nem járnék a tanárommal, csak ha már nem tanít. Nem akarnám kitenni magunkat céltáblának, mert úgyis lenne pár ember, aki belénk köt+cikinek érezném, hogy nála vizsgázzak. Ahhoz óriási, visszafojthatatlan érzelmi áradatnak kellene lennie mindkét részről, hogy egy kétes kimenetelű dolgot bevállaljak egy tanárommal. (És itt nem a szexuális vonzódásról beszélek.) Mert mi van, ha vizsgaidőszakig szakítunk....
Szerintem ne találgassunk, majd jövő héten úgyis kiderül, ha akar valamit. Lehet, hogy ő csak barátkozóbb, nyitottabb, vagy kikezd minden évfolyamon 1-1 lánnyal, te pedig félreérted. Ismerni kéne őt is és a jeleket is, hogy megalapozottabb véleményt mondhassak.
szerintem a kérdés FAKEEEE
"Titkos jelek" "nem részletezem" "közös buli" hagyjuk máááár. Ez általános iskolában volt divat az ilyen kis baromságok egymás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!