Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek az alacsony lányok?
145cm vagyok és mindig azt mondják h jaj de aranyos vagyok.. de sose mondják azt h hú de szexi vagy...
15/l (16 leszek jövő hónapban)
1. követeltem én valaha magas pasit ? 2. nem én megyek a magas pasikra, ők közelednek felém ...
:))
Határozottan nem jönnek be a 145cm-es lànyok, 146-tól viszont már igen! :)
Ugyan már, olyan gázok ezek a 'bejön-nem jön be ' kérdések ..még ha egy képet csatoltál volna, akkor azt mondom, hogy van értelme a kérdésnek, de így nem sok..Ha pl szép arcod van, sokat mosolyogsz, nem látszik rajtad hogy zavar a magasságod, csinos, igényes vagy, és tegyük hozzá hogy belsőleg sem vagy zombi, akkor kinek ne jönnél be? :)
(Ezeken a paraszt kommenteken, hogy állva tud szopni, stb komolyan ledöbben az ember :S, ti is jó nevelést kapzatok, csak így tovább!
Én 156 vagyok, nálad magasabb, de nagyon alacsonynak számítok én is. Érdekes, hozzám is inkább a magasabb fiúk jöttek oda általában. Jelenlegi párom 192 centi magas, úgyhogy majdnem 40centi van köztünk. Nem zavar:))
Sőt, ezek az "állva leszopod" c. beszólások sem zavarnak, elégedett vagyok a magasságommal, ha viccelődnek, nevetek velük. Éppen ezért soha nem tudtak és nem is akartak ezzel szekálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!