Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejönnek az alacsony lányok?

Figyelt kérdés

145cm vagyok és mindig azt mondják h jaj de aranyos vagyok.. de sose mondják azt h hú de szexi vagy...

15/l (16 leszek jövő hónapban)

2011. nov. 12. 16:38
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

1. követeltem én valaha magas pasit ? 2. nem én megyek a magas pasikra, ők közelednek felém ...

:))

2011. nov. 13. 19:03
 22/28 anonim ***** válasza:

Határozottan nem jönnek be a 145cm-es lànyok, 146-tól viszont már igen! :)

Ugyan már, olyan gázok ezek a 'bejön-nem jön be ' kérdések ..még ha egy képet csatoltál volna, akkor azt mondom, hogy van értelme a kérdésnek, de így nem sok..Ha pl szép arcod van, sokat mosolyogsz, nem látszik rajtad hogy zavar a magasságod, csinos, igényes vagy, és tegyük hozzá hogy belsőleg sem vagy zombi, akkor kinek ne jönnél be? :)

(Ezeken a paraszt kommenteken, hogy állva tud szopni, stb komolyan ledöbben az ember :S, ti is jó nevelést kapzatok, csak így tovább!

2011. nov. 15. 17:11
 23/28 A kérdező kommentje:
jó bocsi...tudom de olyan nagy baj h nem akarom h felismerjenek ? :)
2011. nov. 15. 20:59
 24/28 anonim ***** válasza:
Nekem bejonnek.
2011. dec. 5. 19:53
 25/28 anonim ***** válasza:
am en se vok tul magas.
2011. dec. 5. 19:53
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Én 156 vagyok, nálad magasabb, de nagyon alacsonynak számítok én is. Érdekes, hozzám is inkább a magasabb fiúk jöttek oda általában. Jelenlegi párom 192 centi magas, úgyhogy majdnem 40centi van köztünk. Nem zavar:))

Sőt, ezek az "állva leszopod" c. beszólások sem zavarnak, elégedett vagyok a magasságommal, ha viccelődnek, nevetek velük. Éppen ezért soha nem tudtak és nem is akartak ezzel szekálni.

2011. dec. 5. 19:59
 27/28 A kérdező kommentje:
és megkérdezhetem hogy hány éves vagy :) ?
2011. dec. 5. 20:23
 28/28 anonim ***** válasza:
18, szóval már biztos nem fogok nőni. :)
2011. dec. 5. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!