Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van fiu lány barátság?
Ha-ha-ha
majdnem mindenki hozzáfüzte "igaz egyszer szerelmet vallott, de azóóóóóta neeeeeeeeeeeem!!!"
Nincs
az egyik fél mindig többet akar, gondolkodjatok.
Nem kell szerelemnek lennie elég a szexuális vonzalom is.
Vegyétek sorra a 3 legjobb ellenkező nemü barátotokat, milyen feltünő hogy bár nem jönnétek velük össze valljuk be nem is olyan csunyák, söt egész szépek.
én sem hiszek annyira benne, de van
két ismerősömnél működik, igaz skac fantáziáját egyszer sem indította el a lány pedig jól is néz ki
tegnap 19:28-as vagyok :)
Igen szerintem is jó pasi a legjobb barátom, és szerinte én is jó csaj vagyok, de csak ennyi. Én sem érzek iránta semmit csak szeretetet és ő is irántam. Már csókolózni is csókolóztunk,de egyikünk sem érezte hűűűdejónak :D csak kipróbáltuk mi lenne ha.. és hát nem jött össze, és ebből jöttünk rá, hogy mi tényleg barátok vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!