Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok elégedettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok elégedettek a külsőtökkel? És ez az énkép mennyire befolyásolja a párkapcsolatotokat?

Figyelt kérdés
Igazság szerint én egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal, azt gondolom, hogy én vagyok a világ legcsúnyább embere. Úgy tűnik, hogy körülöttem vagy szépek az emberek vagy átlagos külsejűek, csak én lettem ilyen...
2009. máj. 8. 20:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
nem tudom miért kell azokat lepontozni akik vmi olyasmit írtak hogy nem tetszik magukon valami...
2009. máj. 8. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

En fiu vagyok,csunyanak tarom magam nyaktol felfele.

Baratok es noverem tanacsara elkeztem nem fogalalkozi vele es rajottem hogy ha szepnek kepzeled magad,jobb lessz a kisugarzasod es masnak sem tunik fel.Ha onbizalmad van(de nem vagy tul ramenos) akkor a kulso nem szamit tul sokat.

Remelem segitettem ,annak ellenere hogy nem pont a kerdesre valasozltam.

2009. máj. 8. 21:17
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Én úgy ahogy meg vagyok magammal elégedve.

Kicsit még fogynom kéne, és akkor asszem meg lenne az egészséges önbizalmam :P

Nem akarok úgy kinézni, mint a címlapokon a csontsovány undorító műnők.

Én rendes nőies kerekded idomokat szeretnék (:

És előbb vagy utóbb úgyis elérem a célom :PP

Gondolom ebből lejött, hogy az alakommal vannak inkább problémáim.

Az arcom szerintem viszonylag szép, és ezt nagyon sokan mondták már, AVON újságba is kaptam felkérést, ezért ez miatt nem panaszkodom :P

Bár az öröklött dolgok nem nagyon jöttek össze.. Törik a hajam, fénytelen; gyorsan nő a szőröm; fehér a bőröm; széles a lábfejem stb..

De senki se tökéletes :P

2009. máj. 8. 22:04
 14/15 anonim ***** válasza:
82%
160/50, 20/nő, én se vagyok megelégedve magammal, sokan mondják, hogy szép vagyok és csinos, hangulatomtól függően el is hiszem. De ha meglátok 1 agyonretusált műqrvát, akkor nem érzem magam elég jónak és szépnek :S
2009. máj. 8. 23:30
 15/15 anonim ***** válasza:
29%
Nézegess kiszel tünde képeket és szépnek fogod magad tartani.
2010. jan. 3. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!