Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elrontottam! Még megmenthetem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam! Még megmenthetem?

Figyelt kérdés

2008 novemberében írtam egy sms-t a barátnőmnek, de véletlenül rossz telefonszámra küldtem el. Akkor az illető visszaírt, hogy szerinte elcímeztem. Én válaszoltam neki, hogy igen, valóban. De akkor jöttem rá, hogy az akkori barátnőmet nem is szeretem, ezét szakítottam vele. Valójában azt a lányt szeretem, akinek véletlenül küldtem el a levelet. Azóta már megpróbáltam felvenni vele a kapcsolatot. Mindössze kétszer találkoztunk. Tegnap írtam neki egy újabb sms-t, hogy jó lenne találkozni, erre azt válaszolta, hogy szívesen találkozik velem, de csak mint haver. Az a baj, hogy ő a magas fiúkat szereti, én meg 170 cm vagyok. De ebben az a röhejes, hogy ő kb. 165 cm. Szerintetek van esélyem vagy hagyjam az egészet. Nagyon szeretem, ugyhogy légyszives segítsetek!!

(lehet, hogy egy kicsit hosszú lett ez a levél, bocsi)

2009. máj. 8. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:

hát, figyelj, azt mondtad, nem nagyon taliztatok még, akkor honnan tudod hgoy szereted??

Am, meg ha jó fejnek tart, akkor rohadt mindegy hogy 5 vagy 15cm van köztek!

Magasságban:P

SS!

Lex/17/L

2009. máj. 8. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyíltan a képedbe mondja, akkor ne erőltesd. Inkább minthogy barátként se álljon szóba veled...

És ha tényleg nem nagyon találkoztatok, akkor nem is vagy szerelmes :)

2009. máj. 8. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
szerintem a magasság :az nem lesz akadály
2009. máj. 8. 21:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Osztálytársak és utána évfolyamtársak voltunk.

És már 10 éve ismerem. Csak az utóbbi 2 évben már keveset találkoztunk vagy inkább úgy mondom, hogy nagyon keveset.

2009. máj. 9. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!