Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is ciki csajok férfi pénztáros előtt kifizetni a tampont, betétet?
Egyáltalán nem kellemetlen,semmivel sem különb mintha tusfürdőt vennék.Gondolom fiatal vagy,ezért érzed kicsit cikinek.Majd idővel elmúlik.
19/L
Egyáltalán nem ciki. Rám meg senki nem mer mosolyogni, mert ilyenkor olyan morcos vagyok, bárkit keresztben lenyelek. Főleg hogy reggelente szoktam venni a tampont (suli előtt, mert délután lusta vagyok bemenni/vagy pont lekésném a buszom), úgyhogy ott dupla idegbetegség. Soha nem volt problémám ezzel kapcsolatban. Hány éves vagy?:)
17L
A világ legtermészetesebb dolga, hogy menstruálsz. Ez olyan mintha levegőt vennél.
Egyszer nagyon ledöbbentem, egy csaj volt nálam és zokogot, nem tudtam mire vélni, mire nagy bőgés közepette elmondta, hogy menstruál, és ha én erre rájövök biztos hogy meg fogom utálni, mert az egy milyen gusztustalan dolog.
Hát ezen nagyon meglepődtem, hogy egy nő, hogy gondolhat ilyet, ha már volt évekig is barátnőm. Szóval, ha nem lett volna ez az eset nem érteném miért lehet kellemetlen.
Egyszerűen kezeld úgy az egész menstruálást, meg tampon kérdést, hogy ezek a gyönyörű nőiességed részei, mint a gömbölyű melledd, a kerekedő popsid, és örülj neki, hogy teljesen egészséges nő vagy. (Milyen lenne egy nő, mellek, popsi vagy menstruáció nélkül?!)
engem nem érdekel. :D
ettől is nő a nő :D
Nyáron elmentünk haverral boltba venni faszenet grillhez. Beálltunk a pénztárhoz, mögénk pedig beáll két huszonéves srác egy doboz tamponnal, tisztasági betéttel és 2 üveg vodkával.
Hát a könnyem majd kicsordult. Szinte láttam magam előtt milyen menstruorgiát rendeznek este :DSA:DSA:ADS
Kérdező: én réges régen az óvszerrel voltam így. Hogy mit szól, hogy fog nézni, bla bla bla. Aztán mi volt? Ugyanolyan módszeresen lehúzta a vonalkódot mintha csak egy kiló banánt vettem volna, majd elégedetten nyugtázta, hogy pittyent a gép és már pakolt is tovább.
Csak te foglalkozol ilyenekkel :) Az aki meg mosolyog miközben tampont veszel, nyugodtan vágd fejen egy dobozzal :P
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!