Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan titkoljak le lányokat?
Szerintem keress értelmes barátnőt, ja és hogy őszinte legyek g*ci vagy
18/L
"kedvem tölteném rajtuk"
A Szinuhéban fejezték ki mindig így a szexuális együttléteket (amiből azért volt egy pár a regényben).
De egyébkétn szerintem is idősebekkel próbálkozz, 18 felett. És legyél őszinte, mondd meg, hogy csak ennyit akarsz.
"15-16 évesekkel büntethető lennél. Ne tedd, még visszaüt."
Ez nem igaz, 14 év alattiak miatt kaphatnék büntetést.
"Szerintem keress értelmes barátnőt, ja és hogy őszinte legyek g*ci vagy "
Az a baj, hogy úgy barátnőre nem vágyom. Inkább csak a férfiszükségleteimet szeretném kielégíteni.
"De egyébkétn szerintem is idősebekkel próbálkozz, 18 felett. És legyél őszinte, mondd meg, hogy csak ennyit akarsz."
Ez meg lehet, hogy az én sekélyességem miatt van, de a korombeli lányoknak nem kellek. Igaz, hogy más korombeli fiúk sem. Az összes korombeli lánynak 22-34 éves barátaik vannak. Amikor én voltam 16, akkor is elvitték a 20 évesek a csajokat, most én is ezt teszem.
"Ez nem igaz, 14 év alattiak miatt kaphatnék büntetést."
Nem, miattuk *mindenképp* büntetést kapnál. 15-16 évesekkel csak akkor, ha elmúltál 18.
"Az a baj, hogy úgy barátnőre nem vágyom. Inkább csak a férfiszükségleteimet szeretném kielégíteni."
Ismerkedj meg Tenyér úrhölggyel, no meg 5 szolgálójával ;-) De viccet félretéve, 18 felett keress valakit, aki szintén megelégedne egy fizikai kapcsolattal. Vannak ilyenek.
"Ez meg lehet, hogy az én sekélyességem miatt van, de a korombeli lányoknak nem kellek. Igaz, hogy más korombeli fiúk sem. Az összes korombeli lánynak 22-34 éves barátaik vannak. Amikor én voltam 16, akkor is elvitték a 20 évesek a csajokat, most én is ezt teszem."
Tehát az önbizalmad alig létezőnek mondható. Ez nem baj, fog az javulni még, de ne a 15-16 évesek kárára tedd, mert ok, elviszed őket egy körre, majd ott hagyod őket - szerinted az nekik milyen lesz? Hm? Vagy nem érdekel, hogy most te lennél a "hülye idős?"
Mondd meg a lányoknak hogy ennyit akarsz tőlük, ha benne vannak akkor tedd azt amit jónak látsz, de mindenképp közöld velük előtte
Bár szerintem ilyen idős lányok bele fogják élni magukat,hogy lefekszenek veled aztán minden jó lesz,mert velük maradsz, úgyhogy szerintem ez nem lenne jó ötlet, idősebbet keress
Ne akarjatok pedofilnak beállítani, mert nem vagyok. Elég csak ránéznetek a táblázatra.
Idősebbet meg nem próbálok meg keresni. Régen szerintem én voltam a legelvakultabb követője annak az elvnek, hogy velem egykorú barátnőm legyen. Egyszerűen nem működik. Legalábbis nálam nem működött. Amúgy nincs kevés önbizalmam, mert akkor nyilvánvalóan észre sem vettek volna ezek a lányok, hiába vagyok idősebb náluk, a kor nem feltétlenül elég.
Elnézést, valóban rosszul emlékeztem a törvényre. Ettől még nem lesz kevésbé gáz, szerintem. Te korodban 5 év korkülönbség lefele igenis sok. Ha te nem így látod, meggyőzni úgy sem tudlak.
Másfelől, ha belenyugszol abba, hogy nem működik a veled pontosan egykorú lányokkal, akkor keress 1-2 éves tartományban valakit. De csak mert így könnyebb, mert így szádba repül a sültgalamb... Ez rólad mond el sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!