Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes az, ha egy srác egyszerre több csajra is
hajt?
Figyelt kérdés
Belezúgtam egy srácba, de megtudtam, hogy nem csak rám hajt. Most akkor gáz lenne összejönni vele? Vagy minden srácnál így van? Úgy vannak vele, hogy amelyikkel összejön a dolog, azzal jár? Vagy miii?
Egy 17 éves srácról van szó.
2009. máj. 8. 16:57
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem normális. Nem te kellesz neki, hanem VALAKI/BÁRKI a kiszemeltek közül - tehát: nem szerelemből akar veled járni, ha végül téged választ. Csak így jött ki a lépés.
2009. máj. 8. 17:04
2/10 anonim válasza:
ezt mások is csinálják.. max ismerkedésnek hívják.. ha úgy tetszik, keresik az igazit... ha nagyon rámenősen csinálja vigyázz vele, mert lehet, hogy azután sem fog leállni hogy már esetleg együttvagytok... jah amugy lányok is csinják... amugy mit értesz azon hogy másokra is hajt? randizni hívja őket?
2009. máj. 8. 17:05
3/10 anonim válasza:
A kérdés hülyeség... Már hogy a francban lenne természetes??? De ha téged nem zavar, hogy melletted más lányokkal kavar, akkor az a te dolgod, de ezt neked kell eldöntened... Engem tuti zavarna, ha lány lennék, s a helyedben... De te tudod... 22/F
2009. máj. 8. 17:05
4/10 A kérdező kommentje:
Átgondoltam a dolgot, és rájöttem, hogy én is ezt csinálom (lányként). Több pasi is tetszik, és ha vmelyikükkel összejöhetnék, azt nem hagynám ki.
2009. máj. 8. 17:06
5/10 A kérdező kommentje:
De azért még jöhetnek vélemények, válaszok!:D
2009. máj. 8. 17:42
6/10 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy több fiú tetszik, de nem hajtasz az összesre.
Nem természetes, mert akkor tökmindegy neki, hogy ki lesz az, akivel összejön, mert van sok. Ha szakít az egyikkel jön a másik. Az ilyenek valójában nem is szerelmesek.
2009. máj. 8. 17:51
7/10 A kérdező kommentje:
Háát. Én nem hajtok egyikre sem.:D De a fiúknak muszáj, még ha a 21.században is élünk... azért ők is tudják, hogy nekik kötelességük udvarolni, nem a lánynak kell.
Nem lehet, hogy Ő szerinte a szerelem akkor fog kialakulni, mikor már eléggé megismerték egymást, vagy majd a párkapcsolat elején. Mert hallottam már ilyen elméletet más emberektől.
2009. máj. 8. 18:03
8/10 anonim válasza:
Hát szerintem egy lány is "udvarolhat", kezdeményezhet.
2009. máj. 8. 20:52
9/10 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy nem.
2009. máj. 9. 09:26
10/10 anonim válasza:
Pont a szó szoros értelmében természetes. Az más kérdés, hogy a társadalomban az a megszokott, hogy egyszerre egy partnere van az embernek. De, hogy a természet által vezérelt biológiai ösztönei hajtják az biztos. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!