Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázkodni érdemes ilyen esetben vagy küldjem el a sunyiba?
A baráti körbe belekerült egy igen nagy testi méretekkel rendelkező csaj. A kezdetben normálisan viselkedett, majd egyre több hülyeséget szedett fel. Nem bántásból, de a csaj 150 kilós, és 165 cm magas. Folyamatosan próbál közeledni a normál testalkatú fiúk/haverok felé, dörgölőzik, bújik annak ellenére hogy már sokszor mondtuk neki hogy "hagyjon békén".
Feszülős ruhákat kezdett el hordani, a gyomrunk fordul ki. Volt már két srácnál hogy majdnem a párkapcsolatuk ment tönkre mert a csaj bekavart a srácok barátnőjénél, csupán azért hogy megszerezze magának valamelyiket.
Amikor kérdeztük miért csinálta annyit mondott : ha az övé nem lehet akkor senkié.
Nem hiányozna a felesleges balhé, nem tudom hogy lehetne szép szóval leállítani.
Bulikban kihasználja ha valaki ittas és egyből taperolni kezdi, és amikor rászólsz csak hihihihihi, ennyit mond.
"ha az övé nem lehet akkor senkié."
Az ilyen felfogás annyira gusztustalan, mint a szemét. Ha tudnám, hogy ilyen a csaj, akkor én elküldeném a sunyiba.
hogy került egyáltalán be ebbe a társaságba? szerintem jobb, ha mielőbb megszakítjátok vele a kapcsolatot, aztán hiába hánytorgat fel bármit is, egyszerűen összeférhetetlen.
Persze lehet, hogy ez a viselkedés valami komolyabbat rejt a háttérben, nem hiszem el, hogy ki van békülve magával és valószínűleg ezért vette fel ezt a kemény vagyok, megszerzek magamnak mindent attitűdöt. Úgyhogy lehet, hogy érdemes lenne vele erről 1x beszélni nyugodt körülmények között, de úgy, hogy ne támadásnak élje meg, hanem, hogy segíteni akartok neki, de ha nem látja be és továbbra is ilyen, akkor ne hívjátok többet szerintem.
Én is voltam ilyen helyzetben sajna, csak ott az volt a különbség hogy én kerültem be újonnan egy társaságba, és ott volt egy ilyen rosszindulatú debella és el kezdett fúrni, végülis mindenkit nem csak engem, de a többiek mégis tűrték és szerették...mondjuk ott mindenki sérült lelkű volt az biztos...de évek múltán megbeszéltük a dolgot (előbb kellett volna) és most jó minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!