Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a "szebb" Te vagy a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a "szebb" Te vagy a párod?

Figyelt kérdés
Ki szerinted a vonzóbb,csinosabb-jólöltözöttebb,szebb-jóképűbb a kapcsolatotokban?Ha lehet elfogultság nélkül,őszintén úgy összességében.
2009. máj. 8. 07:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

az elejen a paromat annyira szepnek talaltam h nem is jott h higgyem h egyaltalan velem van! :)

de idokozben megvaltozott, az egyetem miatt sajnos le kellett vagja a hajat, nincs turelme oltozkodni, ugyh most szerintem en vk a szebb :P ettol fuggetlenul en szepnek latom es ugyanugy szeretem! :)

20L

2009. máj. 8. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen a barátom szebb kettőnk közül. A kapcsolatunk elején rengetegszer éreztem magam szörnyen emiatt, és mert nem értettem, hogy miért van velem, egy nála csúnyább lánnyal. Már-már kisebbségi komplexusom lett, de aztán tisztáztuk a dolgokat. És bár nem szépültem meg és ő sem csúnyult hozzám, most már nem zavar, hogy Ő "szebb", inkább jó érzéssel tölt el, hogy ilyen helyes barátom van.
2009. máj. 8. 11:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nálunk egálban van a szépség,bár ő kétszer annyit tud piperészkedni,mint én:)

22/L

2009. máj. 8. 11:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
én,mert én sokkal jobban odafigyelek erre,a barátom sokkal lazább,ő nem foglalkozik vele,még munkásruhába is képes bemenni bárhová,az sem érdekli,ha már 2 hetes a szakálla.de én 10 évvel fiatalabb is vagyok,de egyértelmű hogy én vagyok aki jobban néz ki,ezt ő is megondta.
2009. máj. 8. 12:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi a nagyon-nagyon off kérdésért, de 11:01-es, a pasidnak miért kellett levágatnia a haját az egyetem miatt??

Na a kérdésre is válaszolok: a párom :)

2009. máj. 8. 12:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom szívdöglesztő pasi, és én ugyan nagyon adok magamra, de szép egyáltalán nem vagyok. Voltak is komoly komplexusaim ez miatt, de hát mégis már évek óta velem van...
2009. máj. 8. 12:39
 17/18 anonim ***** válasza:
59%
Azt akarod elérni, hogy alátámasszam, hogy a párod az egoista és nem te?
2009. máj. 8. 15:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a szebbik nemhez tartozika párom ezét Ő a szebb.
2009. máj. 9. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!