Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a "szebb" Te vagy a párod?
Figyelt kérdés
Ki szerinted a vonzóbb,csinosabb-jólöltözöttebb,szebb-jóképűbb a kapcsolatotokban?Ha lehet elfogultság nélkül,őszintén úgy összességében.2009. máj. 8. 07:03
11/18 anonim válasza:
az elejen a paromat annyira szepnek talaltam h nem is jott h higgyem h egyaltalan velem van! :)
de idokozben megvaltozott, az egyetem miatt sajnos le kellett vagja a hajat, nincs turelme oltozkodni, ugyh most szerintem en vk a szebb :P ettol fuggetlenul en szepnek latom es ugyanugy szeretem! :)
20L
12/18 anonim válasza:
Egyértelműen a barátom szebb kettőnk közül. A kapcsolatunk elején rengetegszer éreztem magam szörnyen emiatt, és mert nem értettem, hogy miért van velem, egy nála csúnyább lánnyal. Már-már kisebbségi komplexusom lett, de aztán tisztáztuk a dolgokat. És bár nem szépültem meg és ő sem csúnyult hozzám, most már nem zavar, hogy Ő "szebb", inkább jó érzéssel tölt el, hogy ilyen helyes barátom van.
13/18 anonim válasza:
Szerintem nálunk egálban van a szépség,bár ő kétszer annyit tud piperészkedni,mint én:)
22/L
14/18 anonim válasza:
én,mert én sokkal jobban odafigyelek erre,a barátom sokkal lazább,ő nem foglalkozik vele,még munkásruhába is képes bemenni bárhová,az sem érdekli,ha már 2 hetes a szakálla.de én 10 évvel fiatalabb is vagyok,de egyértelmű hogy én vagyok aki jobban néz ki,ezt ő is megondta.
15/18 anonim válasza:
Bocsi a nagyon-nagyon off kérdésért, de 11:01-es, a pasidnak miért kellett levágatnia a haját az egyetem miatt??
Na a kérdésre is válaszolok: a párom :)
16/18 anonim válasza:
Az én párom szívdöglesztő pasi, és én ugyan nagyon adok magamra, de szép egyáltalán nem vagyok. Voltak is komoly komplexusaim ez miatt, de hát mégis már évek óta velem van...
17/18 anonim válasza:
Azt akarod elérni, hogy alátámasszam, hogy a párod az egoista és nem te?
18/18 anonim válasza:
Mivel a szebbik nemhez tartozika párom ezét Ő a szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!