Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a "szebb" Te vagy a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a "szebb" Te vagy a párod?

Figyelt kérdés
Ki szerinted a vonzóbb,csinosabb-jólöltözöttebb,szebb-jóképűbb a kapcsolatotokban?Ha lehet elfogultság nélkül,őszintén úgy összességében.
2009. máj. 8. 07:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
18/L - Én! Szeretek öltözködni, többet adok magamra mint ő, persze ő is jól néz ki de ő annyira nem szeret öltözködni mint én. Sajna...
2009. máj. 8. 07:28
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
Már ne harizz, de h a csudába lehet összehasonlítani egy nőt és egy pasit???
2009. máj. 8. 07:42
 3/18 anonim ***** válasza:
62%
07:42! Egyet értek...de sztem a nők mindig szebbek! :D Azért van kivétel, de akkor is. Hogy nézne már ki, ha a pasi szebb lenne a bnőjénél?:S Max. egy szinten vannak...
2009. máj. 8. 07:44
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk Ö!Mármint a pasi!De most komolyan!Én alapból nem vagyok szép!Kövér vagyok,kis túlzással agyon kopott ruhákba járok!Ráadásul ami minden csak nem divatos hanem amit épp megöröklök!Képzeljetek el egy pasit egy sima snassz pólóba meg egy farmerba?És egyí nöt egy snassz pólóba farmerral?Nincs pénzem se fodrászra se szépitöszerekre se ruhára!Szürke kis egér vagyok!Egy dolog van bennem ami talán szép!A szemem semmi más!
2009. máj. 8. 08:28
 5/18 A kérdező kommentje:

A szebbet,amint látjátok macskakörömbe tettem,gondoltam akiben van egy kis ész,az érti,hogy mire gondolok,aki meg nem tud egy kérdésre normálisan válaszolni az ne írjon.

Most tényleg ennyit számít,hogy kapsz egy pontot????

2009. máj. 8. 08:29
 6/18 anonim ***** válasza:
81%

Én nem konkrétan pontozásért írtam, de látom itt nagyon fontos dolog lehet... :S Én így gondolom. Nekem sokkal szebb egy női test, mint egy férfi. Pedig lány vagyok. (Azért láttam már férfiba is olyat, hogy ihajjj!)

Jujjj, ezt is lehet lepontozni...érdekel is engem... :S

2009. máj. 8. 08:36
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg össze lehet hasonlìtani egy fèrfit és egy nöt.mièrt ne lehetne?Amugy nàlunk a pasim "szebb",jo az alakja,szèpek a fogai:),màrkàs cuccokban jàr.nekem sajna nincs pénzem ilyesmire,bär a màrkàs cuccok nem izgatnak kulonösebben,màr annyinak örülnèk ha egy fogszabira jutna:'(
2009. máj. 8. 08:44
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk most a férjem a "szebb", én szülés és egy nagyműtét után vagyok, híztam egy csomót a terhesség alatt, a régi ruháim még jó darabig nem jönnek rám. Egyébként én voltam szülés előtt a csinosabb - és remélem, pár hónap múlva megint én leszek az. :)
2009. máj. 8. 09:56
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm szebb. De szerintem ez így van rendjén, hogy a nő szebb, a férfi erősebb.
2009. máj. 8. 10:36
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

21/L Nekem pl. sohasem azok a fiúk jöttek be akik úgy általában a lányoknak. Van egy évfolyamtársam fiú, akinek tökéletes enyhén izmos testalkata van, napbarnított bőrrel, fehér fogakkal, ráadásul mindig divatosan, a legmenőbb-legdrágább cuccokban öltözködik. Nem beképzelt, nem nagyképű és jóba is vagyok vele, de nekem, mint pasi sose kellene, mert túl "kirakatfiú", valahogy a külsején kívül nem sok minden fog meg benne.

A kérdésre válaszolva: nekem most nincs barátom, de az eddigi pasiaim, mind a természetességet kedvelték bennem.

Úgy alapvetően a környezetem szép lánynak tart. Volt egy olyan barátom akinek egy égési sérüléstől egy elég nagy heg borította az arcát. Elvittem egy félig meddig ismerős társaságba, és sokan leűltek összebeszéltek mögöttünk. Több lány odajött hozzám, hogy mennyire tisztel engem, hogy sokan csak mondják, hogy a belső a fontos, lám én tényleg így vagyok ezzel...blablabla. Hát majdnem elküldtem őket a francba!!! Nekem az a fiú igenis szép volt, fizikálisan teljes mértékben vonzódtam hozzá! Egy igényes, és nagyon érdekes ember. Igenis is számít a külső, csak éppen ez nagyon relatív és értékrend függő is. (Fontos-e, hogy a környezeted mit szól, irigykednek-e?)

Bocs a hosszú válaszért!

2009. máj. 8. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!