Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a "szebb" Te vagy a párod?
A szebbet,amint látjátok macskakörömbe tettem,gondoltam akiben van egy kis ész,az érti,hogy mire gondolok,aki meg nem tud egy kérdésre normálisan válaszolni az ne írjon.
Most tényleg ennyit számít,hogy kapsz egy pontot????
Én nem konkrétan pontozásért írtam, de látom itt nagyon fontos dolog lehet... :S Én így gondolom. Nekem sokkal szebb egy női test, mint egy férfi. Pedig lány vagyok. (Azért láttam már férfiba is olyat, hogy ihajjj!)
Jujjj, ezt is lehet lepontozni...érdekel is engem... :S
21/L Nekem pl. sohasem azok a fiúk jöttek be akik úgy általában a lányoknak. Van egy évfolyamtársam fiú, akinek tökéletes enyhén izmos testalkata van, napbarnított bőrrel, fehér fogakkal, ráadásul mindig divatosan, a legmenőbb-legdrágább cuccokban öltözködik. Nem beképzelt, nem nagyképű és jóba is vagyok vele, de nekem, mint pasi sose kellene, mert túl "kirakatfiú", valahogy a külsején kívül nem sok minden fog meg benne.
A kérdésre válaszolva: nekem most nincs barátom, de az eddigi pasiaim, mind a természetességet kedvelték bennem.
Úgy alapvetően a környezetem szép lánynak tart. Volt egy olyan barátom akinek egy égési sérüléstől egy elég nagy heg borította az arcát. Elvittem egy félig meddig ismerős társaságba, és sokan leűltek összebeszéltek mögöttünk. Több lány odajött hozzám, hogy mennyire tisztel engem, hogy sokan csak mondják, hogy a belső a fontos, lám én tényleg így vagyok ezzel...blablabla. Hát majdnem elküldtem őket a francba!!! Nekem az a fiú igenis szép volt, fizikálisan teljes mértékben vonzódtam hozzá! Egy igényes, és nagyon érdekes ember. Igenis is számít a külső, csak éppen ez nagyon relatív és értékrend függő is. (Fontos-e, hogy a környezeted mit szól, irigykednek-e?)
Bocs a hosszú válaszért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!