Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne az enyém egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne az enyém egy kicsit is? !

Figyelt kérdés

Van egy srác, már nagyon régóta tetszik. Tudja magárol, hogy mindenkit megkaphat, kb. körülrajongják a lányok. Nem egyszer sírtam is miatta, úgy érzem szeretem. Régebben mindig megöleltem, de egyre kevesebbszer ölelt vissza, szóval "leszoktam" az ölelkezésröl, de nagyon hiányzik. Hogy tudnám rávenni, hogy engem is észrevegyen? Alapjáraton eléggé csendes jelenség, visszahúzódó ember vagyok, kb. csak akkor nyikkanok meg ha kérdeznek (vagy akkorse...). Egyszerűen öltözöm, gatya, póló, pulcsi, általában fekete vagy sötét színek. Ugyanott és ugyanolyan piercingem van, mint Neki, csakmert Neki van. Hogy vegyem rá, hogy egyeltalán észrevegyen, szóba álljon velem? Ti mit csinálnátok? Nagyon megköszönném, ha írnátok!

16/L.

2009. máj. 7. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én hagynám a francba, ha eddig nem vett "úgy" észre, mint potenciális barátnőt, akkor akár a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fog másképp viselkedni veled!
2009. máj. 7. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, akkor talán kezdj el nőiesedni, nem csak sima póló és gatya, hanem szoknya, blúz, nőies cipő, és légy picit titokzatos! nézd már meg, milyen lányok jönnek be neki, és kezdj ahhoz közelíteni, ha ennyire meg akarod kapni a pasit! viszont: ha ez nem fér bele a te lelkivilágodba, akkor inkább keress másik imádni való pasit, rohangásznak egy páran!
2009. máj. 7. 19:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ha megváltoztatnám az öltözködési szokásaimat, az már nem én lennék... =/
2009. máj. 7. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
"Ha ő elég hülye ahhoz,hogy elsétáljon,te legyél okos ahhoz,hogy ne érdekeljen!"
2009. máj. 7. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
vegyél fel vidám színeket
2009. máj. 7. 21:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem mindig jó az, ha olyan pasiért vagy oda, akiért sok más csaj is. Ha esetleg együtt lennétek, nem zavarna, h más lányok is körülrajongják? Vagy minden percben, mikor nem vagytok együtt, azon gondolkoznál, h fúú, vajon mit csinál, és kivel. Szóval szerintem hagyd a francba, és keress egy olyan srácot, aki megérdemli a figyelmedet és a szeretetedet!
2009. máj. 7. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!